» » » » Переваги та відмінності платіжних карток MasterCard від VISA
13:10 П’ятниця 0 3 046
13:10, П’ятниця, 26 липня 2019

Переваги та відмінності платіжних карток MasterCard від VISA

Коли йдеться про платіжні картки, ми рідко замислюємося, які існують відмінності між МастерКард та Віза. Дійсно, ці два фінансові інструменти мало відрізняються один від одного. Якщо Вам потрібна картка для проведення транзакцій всередині країни, то обидва види пристосовані для цієї мети. Якщо ж полюбляєте подорожувати до Європи, Азії чи Америки, відмінності можуть виявитися у тому, що банкомати деяких закордонних банків обслуговують лише один тип карток, або необхідно сплачувати додаткову комісію.

Переваги карток МастерКард


Платіжна картка МастерКард

Штаб-квартира МастерКард розташована у США, але базовою валютою для неї є євро. Тому для тих, хто бажає найближчим часом відвідати Париж, Лондон чи Атени, платіжна картка МастерКард стане ідеальним вибором. Практично усі українські банки оформляють ці картки: Приват, ПУМБ, Укрексімбанк, Ідея, Кредобанк тощо. Є кілька категорій карток МастерКард:
  • класичні або стандарті — обслуговуються безкоштовно, дозволяють виконувати будь-які фінансові операції, замовляти товари через інтернет;
  • преміальні — Gold надає власникам низку переваг та можливість отримувати знижку на деякі послуги, наприклад на бронювання місць у готелях та літаках;
  • World — прекрасний варіант для поціновувачів мандрівок до інших країн, оскільки знімати гроші у будь-якому банкоматі світу можна з мінімальними комісіями, або взагалі без них.

Найпрестижнішими вважаються картки стандарту Platinum або Elite. Їх особливість полягає у тім, що власник отримує найкращий рівень сервісу, де б він не перебував. Так, лише при наявності такої картки можна без черги потрапляти до фешенебельних готелів, чи відвідувати різні події. Але зауважимо, що навіть найпростіші електронні дебетові та кредитні картки МастерКард забезпечують надійний захист коштів на Вашому рахунку, якщо, звісно, Ви не будете нікому сторонньому повідомляти ПІН-код та іншу конфіденційну інформацію.

Оформити карту МастерКард

Відмінності між VISA та МастерКард


Якщо детально вивчати розповсюдженість обох цих систем у світі, то пальма першості належить саме MasterCard, котру у Вас приймуть для оплати послуг у більш ніж 30 млн компаній. Віза — лише 20 млн. Обидві компанії пропонують користувачам систему заохочення та кешбек, що є безумовним плюсом. Також, немає різниці, як саме Ви виконуватимете оплату тих чи інших послуг в інтернеті.

Таким чином, відмінностей не так багато й вони зовсім не суттєві, якщо Ви використовуєте платіжну картку для стандартних операцій: оплата товарів на касі, зняття грошей, грошові перекази через інтернет-банкінг.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Банки 10:53 Понеділок 0 686 Що робити, якщо втрачено банківську картку, на яку надходила пенсія? При втраті банківської карти, найперше, що необхідно зробити — заблокувати її. Для цього потрібно зателефонувати на «гарячу лінію» банку, в якому Ви обслуговуєтесь як отримувач пенсії, і повідомити про втрату. Задля збереження коштів, співробітники банку заблокують карту.