» » » » Стартовий набір перукаря-початківця
12:19 Неділя 0 1 239
12:19, Неділя, 18 лютого 2024
Красота 1 239 0

Стартовий набір перукаря-початківця

Освоюючи професію перукаря, крім гарної теоретичної бази, багатьох годин практики, слід мати набір інструментів та аксесуарів для зручної та швидкої роботи. Для майстра-початківця важливі якісні інструменти та професійна косметика, яка буде дбати не тільки про красу, але й про здоров’я волосся. З часом перукар визначиться з улюбленими брендами та зможе обрати інструменти під себе. Але на початку кар'єри, обираючи базові перукарські засоби для роботи, майстру-початківцю слід прислухатися до порад досвідчених фахівців та ознайомитися з відгуками. Інструменти мають бути зручними, не важкими, не вислизати з рук під час роботи.

Ножиці – головний інструмент перукаря

 

Початківцю краще обрати 5,5-дюймові ножиці з діаметром кілець, які підходять до товщини пальців. Леза мають бути якісними та гарно заточеними. Слід підготувати пару ножиць – прямі та філірувальні. Якщо планується працювати на потоці, таких пар має бути дві – поки з одними майстер працює, другі стерилізуються.

 

Купити спреї для волосся з доставкою по Україні

 

Фени та плойки

 

Фен перукаря-початківця має бути потужним, але не занадто важким. Слід пам'ятати, що тримати в руках його потрібно бути досить довго. Він повинен мати довгий шнур для підключення в будь-якому місці.

 

Щоб фен не перегрівався, краще обрати модель з потужністю від 2 кВт. Слід звернути увагу на моделі з декількома режимами та з функцією холодного обдування.

 

Плойки – незамінні девайси для стайлінгу та створення різноманітних зачісок. Можна обрати декілька плойок з різними діаметрами або прилад з декількома насадками для випрямлення, гофрування та накручування локонів.

 

Машинки та тримери

 

Машинку слід вибирати так, щоб вона зручно трималася в руці, мала довгий шнур та не занадто вібрувала під час роботи. Краще мати декілька насадок для різного типу стрижки. Леза мають бути якісними – це значно пришвидшить роботу.

 

Інтернет-магазин косметики Beauty-Prof

 

Догляд та перукарські дрібниці

 

Гребінці, брашинги та щітки можна придбати у складі набору для перукарів або підібрати окремі трьох розмірів – маленького, середнього та великого.

 

Не менш важливими, ніж інструменти, для перукарів-початківців є доглядові засоби – лаки різних ступенів фіксації, спреї для волосся, термозахист. Для стайлінгу потрібні воски, пасти, гелі для стайлінгу, а для зміни кольору – фарби, окислювачі й активатори.

 

Для роботи з клієнтами слід підготувати фартухи, пеньюари, розпилювач, щітку для струшування зістриженого волосся, зажими, шпильки, невидимки та резинки для створення зачісок. Для фарбування потрібно мати пензлики декількох розмірів, щонайменше – широкий та вузький, ємності для розведення барвників та мірні склянки.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Красота / Фото 12:41 Понеділок 0 1 325 Знайдіть свій ідеальний крем для обличчя в інтернет-магазині Clarity Здорова та доглянута шкіра обличчя – запорука впевненості та привабливості. Правильний вибір крему для обличчя є важливою частиною регулярного догляду. На сучасному ринку існує безліч брендів та продуктів, тож інтернет-магазин Clarity пропонує широкий вибір кремів, які допоможуть Вам досягти ідеального стану шкіри.