» » » » Особливості вибору матеріалів для звуко- та теплоізоляції будівлі
12:24 Середа 0 1 345
12:24, Середа, 1 листопада 2023

Особливості вибору матеріалів для звуко- та теплоізоляції будівлі

Мабуть кожен із нас, повертаючись після важкого робочого дня, має мрію про відпочинок у повній тиші та теплі. Але вдома так виходить не завжди, бо в більшості випадків при будівництві не була включена така важлива складова, як шумоізоляція та звукоізоляція. Саме зовнішнє утеплення та шумоізоляція стін у квартирах, будинках, виробничих та комерційних об’єктах дозволяє отримати максимальний ефект.

Сьогодні на ринку представлена велика кількість різних матеріалів, які мають різні характеристики, розміри та щільність. До найбільш популярних відносять пінопласт, мінеральні утеплювачі, екструдований пінополістирол. Так, пінопласт https://fenixcentr.com.ua/ua/teplo-zvukoizolyatsiya/penoplast/ є гідрофобним матеріалом, тобто практично не вбирає воду. Це важливо для підтримання його звукоізоляційних властивостей.

 

Основні функції матеріалів для утеплення та шумоізоляції

 

Купити пінопласт для утеплення недорого в Харкові

Першою чергою такі матеріали забезпечують приміщення високим рівнем ізоляції стін приміщення не лише всередині, але й ззовні. Правильно підібране утеплення дозволяє позбутися конденсату та вологості, що дозволяє звести ризики промерзання стін, навіть якщо на вулиці позначки термометра мають мінусове значення.

 

Ці та інші будівельні матеріали ефективно захищають приміщення від проникнення шуму та різних звукових коливань. Їх використання здатне створити акустичний комфорт в офісі, у виробничих приміщеннях, багатоквартирних будинках. Завдяки ним Ви можете створити у будинку чи квартирі власний домашній кінотеатр, студію звукозапису чи відокремити дитячу зону для ігор.

 

Які існують види матеріалів для теплової та звукової ізоляції

 

До найбільш популярних та ефективних матеріалів відносять:

 

Купити будматеріали у Харкові за найнижчою ціною
  • Пінопласт. Матеріал відрізняється пористою структурою, має невелику вагу. Він не пропускає вологу, не гниє, має низький коефіцієнт теплопровідності. Постачається у вигляді плит різної щільності та товщини.
  • Пінополістирол. Належить до екструзійних матеріалів. Має схожість із пінопластом, але при цьому більшу густину при меншій товщині. Спеціальний метод обробки робить матеріал більш щільнім, тим самим підвищуючи показники тепла та ізоляції від шуму. Не деформується та не вбирає вологу. Експлуатаційний термін матеріалу сягає понад 40 років.
  • Вата ізоляційна. Має вигляд плит, які виготовляються із базальтової породи та додаткових речовин. Такий матеріал має різну товщину та використовується для утеплення фасадів, внутрішніх стін. Він легко ріжеться та має низькі показники гігроскопічності.

 

Придбати звукоізоляційні та теплоізоляційні матеріали можна на сайті великої бази будматеріалів «Фенікс Центр» у місті Харкові. Доставка виконується по Харкову та області.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Строительные материалы 12:00 Вівторок 0 1 010 Гидроизоляция подвала с помощью жидкой резины Приветствую, уважаемые ценители гидроизоляции! Я - Зил Джуви, опытный профессор в области гидроизоляции, и сегодня я предлагаю погрузиться в удивительный мир гидроизоляции подвала с использованием жидкой резины. Приготовьтесь, потому что мы собираемся исследовать удивительные свойства, разносторонние характеристики и широкий спектр применения этого революционного решения.