15:01 Субота 0 1 152
15:01, Субота, 9 жовтня 2021

Honda CRV Turbo Executive AWD CVT

Honda CR-V, поряд з Toyota RAV4, є ветераном всіх позашляховиків - обидві моделі з'явилися на ринку майже чверть століття тому. Однак клієнти нагороджують автомобілі не тільки за заслуги або «досвід роботи».

Корисний простір


Останнє, п'яте покоління CR-V офіційно перейде до групи середньорозмірних позашляховиків - на відміну від свого попередника, він опціонально пропонує третій ряд сидінь з двома додатковими сидіннями. Судячи з усього, виправлення невеликі, а зовнішні габарити автомобіля як і раніше не перевищують середні по класу.

Однак габарити салону роблять його одним з найбільш просторих у своєму сегменті: по ширині салону спереду Honda «перевершує» тільки Hyundai Santa Fe і Kia Sorento, а місце для ніг ззаду відповідає тільки компанії Mitsubishi. Додайте до цього багато місця над головою, просторі сидіння і диван, а також містке багажне відділення з базовим об'ємом 561 л.

З першого ж контакту CR-V переконує не тільки простором - він справляє враження особливо міцного автомобіля. Двері закриваються з глибоким звуком, а не «паперовим» клацанням, облицювання естетична і акуратно зібрана, пряжки ременя масивні, підлокітники широкі. Багато водіїв також оцінять стан водія, яке більше схоже на великі позашляховики, ніж на підняті компактні - почасти тому, що підлогу CR-V майже на одному рівні з порогами.

В інтер'єрі також є рішення, відомі по фургонам, такі як просторе відділення для зберігання речей між сидіннями, майже плоский тунель у другому ряду сидінь, регульована лава або ергономічна високо висить центральна консоль.

Витрата палива, відповідний вашим характеристикам


Нова Honda CR-V спочатку надходить у продаж з бензиновим турбомотором 1.5 (193 к.с. з варіатором або 173 к.с. з МКПП); гібридний сорт також буде доступний пізніше. Дизель не передбачається - модифікація агрегату Civic 1.6, для якої потрібно каталітичний нейтралізатор SCR, буде занадто дорогою. У порівнянні з попередником, що пропонувалися з бензиновим двигуном безнаддувних і двома дизелями, це суттєва зміна - в основному плюс. Суб'єктивно динаміка нового Honda CR-V здається стриманою, але на практиці 1,5-літровий агрегат забезпечує йому дивно хороші характеристики.

Приємна шумоізоляція


П'яте покоління CR-V було створено на новій платформі з набагато більшою часткою високоміцних сталей. Результат: відносно невелика споряджена маса і висока жорсткість конструкції. Останнє також пов'язане зі збільшенням щільності точок зварювання. І хоча кліренс на 3,5 см більше, ніж у попередника, положення центра ваги залишилося незмінним. Все це приносить відчутні результати - CR-V інтуїтивно зрозумілий і безпечний в управлінні. На поворотах під навантаженням він може плавно переходити від невеликої недостатньої поворотності до надлишкової, а при гальмуванні зберігає високу стійкість. Водночас він має дивно пряму систему рульового управління з хорошим відчуттям коліс і цілком природним ходом рульового управління.

Купити Хонда CRV - це отримати вишуканий позашляховик з сімейною атмосферою, який має просторий функціональний салон, велике багажне відділення, безпечний в управлінні, динамічний і забезпечує високий комфорт.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Автомобили 12:20 Вівторок 0 946 Швидкий викуп авто — яку машину можна продати і чому це вигідно У нинішній економічній ситуації багато людей стикаються з фінансовими труднощами, і в таких випадках продаж автомобіля може бути гарним способом вирішити проблеми. Крім того, багато хто приходить до рішення продати свій автомобіль, щоб придбати новішу модель. Однак продаж машини самостійно може виявитися витратною за часом і нервами процедурою, тому багато хто звертається до компаній, що пропонують послуги авто викуп. Такий підхід дає змогу швидко, зручно і безпечно продати свій автомобіль, отримавши при цьому максимально вигідну ціну.