» » » » Hyundai Kona N — «гарячий» кросовер потужністю 280 к.с
15:40 Четвер 0 2 293
15:40, Четвер, 26 травня 2022

Hyundai Kona N — «гарячий» кросовер потужністю 280 к.с

Корейці офіційно представили спортивну версію моделі Kona з позначенням N. Вона змагатиметься за покупців з конкурентними моделями Ford Puma ST, Volkswagen T-Roc R і Cupra Formentor.

Hyundai Kona N - двигун

 

Hyundai Kona N використовує технологію спортивного i30 N. Під капотом знаходиться 2-літровий 4-циліндровий двигун з турбонаддувом. Він видає 280 к.с. і 392 Нм крутного моменту, який передається на передню вісь 8-ступінчастою коробкою передач DCT з подвійним зчепленням. Це, в свою чергу, призводить до хорошої продуктивності.

 

Розгін до сотні займає всього 5,5 секунди (з Launch Control), а максимальна швидкість досягає 240 км/год.
Виробник подбав про можливість регулювання підвіски, яка може бути жорсткішою, і оснастив автомобіль електронно керованим диференціалом підвищеного ковзання. Також була розроблена система стабільності та контролю тяги з додатковими режимами для снігу, піску чи бруду.

 

Сама коробка передач пропонує 3 ефективні режими, які, за словами Hyundai, «обов’язково викликають посмішку на обличчі водія». Перший, N Power Shift, активується, коли педаль акселератора натиснута щонайменше на 90%, коригуючи втрату крутного моменту під час перемикання на більшу передачу та покращуючи плавне прискорення. Це супроводжується акомпанементом вихлопної системи. N Grin Shift гарантує короткочасне, 20-секундне збільшення продуктивності на 7%. Останній режим N Track зарекомендує себе на трасі, оптимізуючи перемикання передач на основі поведінки водія.

 

Hyundai Kona N вже ззовні чітко повідомляє, яких емоцій від неї можна очікувати

 

Hyundai Kona N

 

Кросовер відрізняється характерним аеродинамічним пакетом. Він має більшу решітку радіатора, ширші бічні спідниці та величезні вихлопні наконечники та спойлер. Червона зовнішня обробка, 19-дюймові диски та нова фарба Sonic Blue також у списку візуальних новинок.

 

Hyundai Kona: ціна, вартість

 

Hyundai Kona N

 

На ціну нової Hyundai Kona з автосалону в першу чергу впливають обраний під час комплектації двигун (його тип, потужність), коробка передач, привід і, звичайно ж, комплект обладнання, що включає всі функції безпеки, помічники водіння, повітря. кондиціонування та мультимедіа. Скільки ми платимо за машину, залежить також від кольору кузова та розміру та типу дисків і навіть шин.

 

Тому ми самі вирішуємо, як має виглядати Hyundai Kona, яку ми купимо, і якими мають бути його характеристики та зручності. Зрештою, найближчі кілька років (або хоча б – місяців) ми проведемо з цим автомобілем багато часу, тому варто докласти трохи зусиль до комплектації, щоб наш Hyundai Kona з автосалону виправдав наші очікування.

 

Де купити Hyundai KONA в кредит?

 

Купити Хюндай Кона в Україні в кредит можна в офіційного дилера Хюндай компанії Арія Моторс. Автосалон дилера Hyundai у Львові знаходиться за адресою: вул. Городоцька, 306. Передбачено можливість придбання авто в кредит за допомогою банків-партнерів дилерського центру, надаються вигідні умови страхування. Детальнішу інформацію про нову Хюндай Кона та умови придбання автомобіля можна отримати за телефоном: 0800 603 555.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Автомобили 12:20 Вівторок 0 946 Швидкий викуп авто — яку машину можна продати і чому це вигідно У нинішній економічній ситуації багато людей стикаються з фінансовими труднощами, і в таких випадках продаж автомобіля може бути гарним способом вирішити проблеми. Крім того, багато хто приходить до рішення продати свій автомобіль, щоб придбати новішу модель. Однак продаж машини самостійно може виявитися витратною за часом і нервами процедурою, тому багато хто звертається до компаній, що пропонують послуги авто викуп. Такий підхід дає змогу швидко, зручно і безпечно продати свій автомобіль, отримавши при цьому максимально вигідну ціну.