» » » » Переваги дошкільної освіти в приватному дитячому садку у Києві
15:13 Неділя 0 1 907
15:13, Неділя, 19 грудня 2021

Переваги дошкільної освіти в приватному дитячому садку у Києві

Завдяки новітнім методикам дошкільної освіти дитина приходить до першого класу вже повністю готовою до навчання та сприйняття нового матеріалу. Звісно, для цього треба приділити багато уваги вивченню письма, читання, основ математики чи іноземних мов. У звичайних дитячих садках цим майже не займаються. Але, якщо обрати для Вашої дитини приватний дитячий садок Zoloche, що розташований в екологічно чистому котеджному містечку біля Києва, вже з трьох-чотирьох років малеча почне вивчати англійську, математику та інші необхідні у дорослому житті науки. Це допоможе здобути належну освіту та побудувати вдалу кар'єру.

«Золоче»: сучасний приватний дитячий садок


Вченими давно доведено, що саме у найменшому віці дитина здатна сприймати та запам'ятовувати будь-яку інформацію. Наприклад, вже до п'яти років майже всі діти добре розмовляють рідною мовою, якою б важкою вона не була. А згадайте скільки часу знадобилося Вам для вивчення англійської чи німецької у шкільному віці?

Міжнародний приватний дитячий садок Золоче

Саме таким чином можна використовувати наймолодший вік, аби осягнути й інші дисципліни, що їх викладають у дитячому садку за наведеним вище посиланням:
  • основи арифметики;
  • хореографія, фізична культура, музика;
  • англійська та українські мови;
  • логіка;
  • ейдетика — розвиток зорової пам'яті.

Зрозуміло, що діти у такому ніжному віці потребують особливих підходів до навчання. Тому досвідчені викладачі багато уваги приділяють відпочинку, іграм, якісному та здоровому харчуванню. Вже до шести років, тобто коли треба готуватися до школи, дитина, котра ходила до приватного садка «Золоче», знає набагато більше, ніж її однолітки.

Чому варто віддати дитину до приватного садка?


Кожна родина мріє, аби діти досягли успіхів у дорослому житті. Для здійснення цього бажання самим батькам також треба багато вкладати в малечу: зацікавлювати її різноманітними науками й темами, займатися читанням чи вивченням англійської. Але в сучасному ритмі життя самим батькам доводиться багато витрачати часу на працю. Саме тому слід віддати дітей до приватного садка, де з ними будуть займатися кваліфіковані викладачі та вихователі.

«Золоче»: сучасний приватний дитячий садок

У чому полягають ключові переваги дитячого садка Zoloche:
  • розташування в екологічно чистому районі поряд з Києвом;
  • використання новітніх методик виховання, що довели свою ефективність;
  • суворі правила для виховання дисципліни — дрес-код, заборона на шкідливу швидкоїжу;
  • індивідуальний підхід до кожного вихованця;
  • кваліфікований педагогічний склад.

Таким чином, якщо обираєте дитячий садок за посиланням вище, Ваша дитина здобуває багато нових знань та повністю готова до навчання у школі.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Детский мир 12:02 Середа 0 1 149 Як казки про тварин допоможуть цікаво провести вільний час Час, проведений з дитиною, — безцінний! Діти назавжди запам'ятають ті моменти, коли батьки розділяли з ними вечори, влаштовували ігри й робили їхнє дитинство ще яскравішим. І навіть знайомі дитячі казки можуть стати незабутньою сімейною подією. Це чудовий інструмент для створення цікавого й корисного дозвілля. Казки про тварин — невичерпний простір для ідей. Пропонуємо Вам декілька варіантів, як читання книги перетворити на захопливу гру.