» » » » «Світогляд»: сучасна офтальмологія в Полтаві для дорослих та дітей
11:17 Вівторок 0 2 375
11:17, Вівторок, 21 вересня 2021

«Світогляд»: сучасна офтальмологія в Полтаві для дорослих та дітей

З усіх органів відчуттів найголовнішим є зір. Завдяки можливості яскраво та в усіх деталях бачити світ, ми здобуваємо про нього більше ніж 90 відсотків інформації. Але різні негативні звички, наприклад читання текстів уночі з маленького екрана смартфонів, чи цілодобове просиджування перед телевізором завдають шкоди очам. Виправити проблему цілком можливо, якщо завчасно звернутися до професійних офтальмологів та виконувати їхні вказівки. Наразі є багато новітніх технологій лікування очей, що допоможуть повернути повноцінний зір.

Центр офтальмології у Полтаві: сучасні послуги пацієнтам


Проблеми з очима дошкуляють як дорослим, так і дітям. Якщо Ваша дитина має поганий зір, це може вплинути на її навчання та самооцінювання. Наприклад, діти соромляться сказати батькам чи вчителям, що не можуть добре роздивитися, що пишуть на дошці. Проте, якщо Ви помічаєте, що малюк примружується, це свідчить про погіршення зору. У Полтаві офтальмологічна клініка надає великий перелік послуг саме для дітей:
  • проведення регулярних перевірок та діагностики;
  • лікування поширених хвороб на кшталт косоокості;
  • лінзи та окуляри для дітей;
  • лазерні хірургічні операції на оці для розв'язання різноманітних проблем, наприклад вроджена глаукома чи катаракта тощо.

Лікування катаракти, глаукоми, лазерна коагуляція сітківки, оптика, дитяча офтальмологія

Саме у дитинстві закладається база для подальшого повноцінного життя. Якщо ж у малюка поганий зір, а батьки нічого не роблять для виправлення цього питання, проблема може поглибитися й надалі. Саме тому необхідно регулярно водити дитину на огляд до окулістів до клініки «Світогляд» у Полтаві.

Послуги офтальмологів у Полтаві для дорослих


З віком зростає ризик виникнення таких поширених хвороб як катаракта та глаукома. За відсутності своєчасного лікування зір пацієнта значно погіршується, аж до його повної втрати. Аби запобігти подібному розвитку подій, дорослі також повинні регулярно відвідувати офтальмологів. Які ж основні симптоми цих захворювань:
  • знижується гострота зору;
  • звужується поле зору — Ви не бачите предмети поруч з вами, ліворуч чи праворуч;
  • перед очима мерехтять чорні цятки;
  • за наявності глаукоми людина відчуває біль в очах, що передається на чоло.



Зволікати з лікуванням не варто, адже згодом ці хвороби призводять до повної сліпоти на одне чи два ока. В офтальмологічному центрі «Світогляд», Полтава, пацієнтам запропонують усю необхідну діагностику для точного визначення діагнозу. Є й можливість лікування катаракти та глаукоми хірургічними або консервативними методами (вони діють на ранній стадії). Результат — чіткий та яскравий зір, можливість насолоджуватися прекрасними пейзажами та панорамами й надалі.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Клиники и медицинские центры 11:29 Середа 0 1 544 Кваліфіковане та якісне лікування варикозу Якщо лікування варикозу у Києві проводиться в спеціалізованому центрі, то можна отримати гарантію якості та повної відповідності усім стандартам. Лікування варикозу в сучасному медичному центрі включає різноманітні методи та підходи залежно від ступеня та характеру захворювання.