» » » » Дерматоонкологія у Києві: видалення базаліоми обличчя лазером
14:05 Середа 0 2 071
14:05, Середа, 3 листопада 2021

Дерматоонкологія у Києві: видалення базаліоми обличчя лазером

Рак шкіри є дуже агресивним захворюванням, що може швидко давати метастази на інші тканини та органи. Але є й такі його види, що хоч і належать до злоякісних пухлин, рідко призводять до ускладнень та метастазів. Базаліома є одним з таких видів онкологічних хвороб. Як видно з назви, виникає вона із базальних клітин, що знаходяться у найнижчих шарах епідермісу. Якщо вчасно не приділити увагу лікуванню, базаліома може проростати вглиб, вражаючи м'язову тканину та кістки. У Києві медичний центр CALM пропонує лікування базаліоми обличчя та інших ділянок тіла із застосуванням сучасних методів доказової медицини та діагностики. У центрі працюють найкращі фахівці України з великим досвідом роботи.

Як себе проявляє базаліома: коли звернутись до лікаря


Цей тип онкологічних захворювань шкіри виникає з різних причин. Наприклад, підвищений ризик загрожує людям, що часто знаходяться на відкритому сонці, або зазнають впливів агресивних хімічних речовин. Дається взнаки й генетична схильність. У групі найбільшого ризику знаходяться пацієнти — як жінки, так і чоловіки — у віці понад 40 років.

Лазерне видалення базаліом в Києві - Клініка CALM

Проблема полягає ще у тому, що пухлини виникають часто саме на обличчі: ніс, ділянки за вухами, шкіра навколо рота тощо. Як розпізнати базаліому:
  • з'явилася невеличка рана, що нагадує вузлик чи заглиблення на шкірі;
  • вона може поглиблюватися поступово;
  • іноді рана зникає та затягується шаром молодої шкіри, але, насправді, вона нікуди не зникла, а лишається в епідермісі;
  • формування виразки з виділенням крові.

Часто пацієнти не звертають уваги на проблему, особливо якщо вона знаходиться у непомітних місцях. Але нехтування хворобою згодом призводить до важких наслідків. Аби вберегтися від небезпеки, завітайте до клініки лазерної дерматоонкології Calm, де вам нададуть консультації, запропонують здати необхідні аналізи та пройти процедури. Втім, досвідчені лікарі швидко розпізнають цю хворобу. Лікують базаліому обличчя за допомогою сучасних та ефективних методів.



Дерматоонкологія в Україні: клініка CALM


Існує велика кількість ракових захворювань шкіри, що призводять до небезпечних наслідків. За умови виявлення будь-яких незвичних симптомів рекомендується відразу звернутися до професіоналів за консультаціями та порадами. У медичному центрі за посиланням вище займаються успішним лікуванням великого кола онкологічних захворювань шкіри як добро-, так і злоякісних:
  • папіломи;
  • бородавки, родимки;
  • ліпоми;
  • кератоми;
  • гемангіоми та інших.

Усім хто звертається через сайт, гарантують безплатні консультації в режимі 24/7. Клініки CALM працюють у різних районах Києва та завжди радо зустрічають пацієнтів.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Клиники и медицинские центры 11:29 Середа 0 1 543 Кваліфіковане та якісне лікування варикозу Якщо лікування варикозу у Києві проводиться в спеціалізованому центрі, то можна отримати гарантію якості та повної відповідності усім стандартам. Лікування варикозу в сучасному медичному центрі включає різноманітні методи та підходи залежно від ступеня та характеру захворювання.