» » » » Клініка неврології у Києві: записатися до лікаря в «Аксімед»
16:25 Субота 0 2 773
16:25, Субота, 9 квітня 2022

Клініка неврології у Києві: записатися до лікаря в «Аксімед»

Усі процеси, що відбуваються в організмі людини, контролює нервова система. Неврологія — це розділ медицини, що вивчає функції нервової системи та її вплив на інші органи. Різноманітні травми й хвороби призводять до пошкодження нервових волокон та виникнення багатьох неврологічних розладів і захворювань. Аби вилікувати їх, треба провести комплексну діагностику та визначити першопричину. Саме у такому випадку лікування буде максимально ефективним. Це стосується багатьох станів: від мігрені до болів у спині чи внутрішніх органах.

«Аксімед»: краща неврологічна клініка Києва

 

Лікування неврологічних захворювань в Києві

 

Якщо Ви або Ваші близькі люди зіткнулися з незрозумілими симптомами й болями, треба завчасно звернутися до медичних спеціалістів, котрі призначать необхідну діагностику, а після неї — найефективніше лікування з реабілітацією. У клініці Аксімед у Києві працюють фахівці різних медичних напрямків:

 

  • неврологія;
  • ортопедія та травматологія;
  • терапевти;
  • офтальмологи;
  • отоларингологи тощо.

 

Пацієнти зможуть отримати професійне медичне обслуговування при виникненні багатьох хвороб і станів, що загрожують життю та здоров'ю: наслідки травм та хірургічного втручання, інсульти, запальні процеси в організмі, порушення сну, біль незрозумілої етіології. У клініці працюють фахівці вузького профілю, що допоможуть пацієнтам скоріше одужати та повернутися до нормального життя. Ті люди, котрі тут проходили лікування на стаціонарі, відзначають комфортні умови перебування в палатах, індивідуальний підхід до кожного, чемний персонал. У клініці «Аксімед» встановлено найновіше діагностичне обладнання, а лікарі застосовують сучасні методики лікування та реабілітації.

 

Запис до лікаря «Аксімед» в онлайн-режимі

 

Аксімед - Клініка сучасної неврології в Києві

 

Клініка працює без вихідних. Запис до медичного фахівця здійснюється через сайт або у телефонному режимі. За необхідності є можливість викликати бригаду медиків додому. Аби пацієнта обслужили якомога швидше, у формі для запису треба вказати наступну інформацію:

 

  • прізвище та ім'я хворого;
  • контактний телефон;
  • до якого спеціаліста треба записатися — невролог, ревматолог, терапевт, кардіолог, гінеколог, уролог тощо (загалом більш ніж 30 вузькопрофільних фахівців);
  • коментар — які саме симптоми турбують.

 

Після цього з Вами неодмінно вийде на зв'язок менеджер координатор, котрий узгодить години візиту. Для отримання якомога точнішого діагнозу пацієнтам запропонують різні види діагностики: МРТ, УЗІ, флюорографію, взяття аналізів тощо. Не забудьте принести з собою історію хвороби, медичні картки, епікризи з інших медичних закладів, що допоможе лікарям призначити ефективне лікування.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Клиники и медицинские центры 16:26 Понеділок 0 1 800 Я вагітна: які мої подальші кроки? Вагітність чудовий, але відповідальний період у житті жінки. Радість від почутої новини, хвилювання від прийдешніх змін, прислухання до свого тіла та почуттів: вагітна жінка відчуває цілу низку емоцій та має багато запитань.