» » » » Флісові куртки та кофти в інтернет-магазині: їхні ключові переваги
17:53 Неділя 0 1 728
17:53, Неділя, 16 жовтня 2022

Флісові куртки та кофти в інтернет-магазині: їхні ключові переваги

Одяг, котрий шиється для військових за стандартами НАТО та ЗСУ, доводить свою практичність та зручність щодня. Одним з основних його елементів є вироби з синтетичного матеріалу — фліс. Цю тканину було винайдено ще у 70-х роках. Виробляють фліс із синтетичного волокна з мікроворсом та безліччю отворів для вентиляції. Завдяки цьому флісова куртка, купити котру в Україні можна в інтернет-магазині StrikeShop, добре захищає від вітру та морозів. Але її можна надягати навіть і влітку, адже фліс підтримує оптимальну терморегуляцію. До того ж матеріал швидко висихає й не пропускає вологу до тіла. Тобто, флісові кофти та куртки — це ідеальний вибір для військових, мисливців, рибаків. Варто їх купувати й для повсякденного використання, оскільки цей одяг виглядає доволі стильно та сучасно.

Куртки та кофти з флісу: як вибрати правильно

 

Будь-який одяг обирають під конкретну погоду та для тих чи інших цілей. Головна характеристика флісу — цупкість. Найлегший матеріал 100 г/м2 використовується для пошиття легких демісезонних речей та термобілизни. На пошиття курток та кофт йде фліс 200 г/м2. А найтеплішим є фліс 300 г/м2, що з нього шиють теплі зимові речі й куртки.

 

Купити флісову куртку в Україні

Також для пошиття використовують різноманітні вставки для додаткового захисту від вітру, вологи, морозів. Підкладка з м'якшого матеріалу з перфорацією захищає плечі від намокання під дощем. Спеціально для військових використовують підсилені підкладки, що перешкоджають перетиранню бронежилетом чи армійським рюкзаком.

 

Які ще переваги мають флісові куртки:

 

  • зручні зовнішні та внутрішні кишені на блискавці чи липучках;
  • куртки можна підігнати під параметри конкретної людини;
  • непромокні під дощем;
  • анатомічна структура;
  • ідеальні для активних людей, котрим треба багато рухатися впродовж доби.

 

На сайті інтернет-магазину StrikeShop можна придбати флісову куртку за доволі приємними цінами будь-якого розміру. Тут також представлено моделі одягу, що використовується у поліції, ЗСУ, ДСНС, Національній Гвардії.

 

StrikeShop: тактичне спорядження та одяг

 

Фізичні магазини мережі StrikeShop працюють в Івано-Франківську, Дніпрі, Львові, Коломиї. Купувати спорядження можна також в онлайн-режимі.

 

Флісова куртка військова - ЗСУ, поліція, ДСНС

Вас обов'язково здивує великий каталог:

 

  • військове та туристичне спорядження;
  • взуття й одяг, головні убори;
  • сумки, рюкзаки, чохли;
  • страйкбольна зброя та аксесуари;
  • кемпінг.

 

Перелік можна продовжувати й далі. Уся продукція, що її представлено в асортименті, відповідає найвищим стандартам якості. Компанія працює напряму з виробниками, завдяки чому ціни тримаються на доступному рівні. Онлайн-консультанти готові допомогти з вибором тактичного одягу та амуніції для Вас.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Одежда / Фото 14:18 Понеділок 0 1 417 Секрети стильного образу в холодний період Сучасні тренди перегукуються із комбінаціями верхнього одягу з 2017 року, хоча зараз більше акценту робиться на практичність та комфорт, а не на фігуру. Проте можна створити базову капсулу на холодний період, підібравши на сайті emass.com.ua моделі під свій спосіб життя та улюблений стиль, і при цьому виглядати сучасно без шкоди здоров’ю. Стилісти впевнені, що зараз настав час, коли можна вдало поєднати теплий одяг із актуальними трендами.