13:06 Неділя 0 598
13:06, Неділя, 30 червня 2024

Основні лінійки ноутбуків ASUS, актуальні у 2024 році

ASUS – провідний виробник ноутбуків, відомий інноваційними рішеннями та високою якістю продукції. Основні лінійки лептопів ASUS орієнтовані на різні категорії користувачів, від геймерів і творчих професіоналів до бізнесменів і студентів. Компанія постійно впроваджує новітні технології – OLED-дисплеї, передові системи охолодження та штучний інтелект, що робить її одним із лідерів у галузі комп'ютерних технологій. У нашому інтернет-магазині можна купити ноутбук Асус, вибравши серед актуальних лінійок.

Zenbook

 

ASUS Zenbook

 

Лінійка Zenbook відома своїми преміум-ультрапортативними ноутбуками з високою продуктивністю та елегантним дизайном. Ці лептопи підходять для професіоналів, які шукають баланс між мобільністю та потужністю.

 

Головні особливості модельного ряду:

 

  • використання передових процесорів Intel і AMD;
  • дисплеї OLED з високою роздільною здатністю;
  • тонкий та легкий корпус;
  • тривалий час роботи від акумулятора;
  • інноваційні системи охолодження;
  • широкі можливості підключення – USB4, HDMI та SD-картрідери.

 

Лінійка розрахована на професіоналів, дизайнерів, творчих особистостей.

 

Vivobook

 

ASUS Vivobook

 

У цій лінійці представлено широкий асортимент ноутбуків середнього рівня, орієнтованих на студентів, офісних працівників та звичайних користувачів.

 

Ноутбуки серії оснащені сучасними процесорами, мають стильний дизайн, гарні дисплеї, міцні корпуси та тривалий час автономної роботи.

 

ProArt

 

ASUS ProArt

 

Лінійка ProArt спеціально розроблена для творчих професіоналів, які займаються графічним дизайном, відеомонтажем, 3D-моделюванням, анімацією та іншими ресурсомісткими задачами. Ці ноутбуки оснащені потужними процесорами та графічними картами, дисплеями з високою роздільною здатністю та точною передачею кольору, великою кількістю оперативної пам'яті та об’ємним внутрішнім накопичувачем. Мають сертифікації від Adobe та інших програм.

 

ROG (Republic of Gamers)

 

ASUS ROG

 

Лінійка ROG орієнтована на геймерів. Чим захоплюють ноутбуки Asus ROG:

 

  • використання найпотужніших процесорів і графічних карт;
  • високоякісні дисплеї з високою частотою оновлення;
  • ефективні системи охолодження;
  • агресивний дизайн з підсвічуванням;
  • багатий вибір портів для підключення периферійних пристроїв.

 

TUF Gaming

 

ASUS TUF Gaming

 

Серія TUF (The Ultimate Force) націлена на геймерів, які шукають баланс між продуктивністю та доступністю. Ці ноутбуки мають міцну конструкцію, високопродуктивні процесори і графічні карти, дисплеї з високою частотою оновлення, ефективні системи охолодження. У лінійці представлено доступні, але потужні і надійні ноутбуки.

 

ExpertBook

 

ASUS ExpertBook

 

Лінійка орієнтована на бізнес-користувачів. Це ноутбуки для корпоративного середовища з підвищеною надійністю та захищеністю. Зовні тонкі та легкі конструкції мають тривалий час автономної роботи, передові функції безпеки, зручні клавіатури, високоякісні дисплеї.

 

Ці лінійки ноутбуків ASUS охоплюють широкий спектр потреб різних користувачів, забезпечують високу продуктивність, надійність та інноваційні функції.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Компьютеры и комплектующие 17:39 Середа 0 974 Як вибрати комплектуючі для комп'ютера Для більшості користувачів комп'ютерів купівля готової збірки є найзручнішим рішенням. Це дозволяє придбати надійний функціональний пристрій від виробника з гарною репутацією, який можна використовувати відразу після встановлення та підключення. Однак переваги є і у самостійного складання, оскільки, крім економії коштів, користувач має можливість створити комп'ютер під індивідуальні вимоги.