» » » » Системи обігріву та кондиціювання: які бувають та що краще обрати
13:20 П’ятниця 0 1 791
13:20, П’ятниця, 7 липня 2023

Системи обігріву та кондиціювання: які бувають та що краще обрати

Аби у приміщенні було комфортно та затишно, слід подбати про мікроклімат, а саме – температуру. Прилади для охолодження та обігріву повітря є головними помічниками при створенні прийнятних умов для життя, роботи та відпочинку людей. Повний спектр обладнання представлено на сайті https://heatmarket.com.ua/ – українського постачальника, який також надає послуги з проєктування та встановлення котлів, бойлерів, кондиціонерів, теплових насосів тощо.

Прилади для обігріву у холодну пору року

 

З середини осені до середини весни є необхідність в опаленні житла, комерційних та виробничих приміщень. Системи опалення представлені різними типами приладів:

 

  • Теплові насоси. Використовують енергію зовнішнього середовища (повітря, вода, ґрунт) для вироблення тепла. Є економічно ефективними та екологічно чистими варіантами опалення.
  • Газові котли. Працюють на природному газі або пропані. Використовують горіння газу для нагрівання води, яка потім циркулює через систему опалення для нагріву повітря в приміщенні. Відомі ефективністю та швидким нагріванням.
  • Пелетні котли. Виробляють тепло через спалювання пелет, що виготовляються з відновлюваних джерел – деревини або соломи.
  • Електрокотли. Використовують електроенергію для нагрівання води. Вода потім циркулює через систему опалення, а тепло передається в приміщення. Електричні котли прості у встановленні та використанні, але дорожчі в експлуатації.

 

Отопительное и климатическое оборудование в Киеве

 

Охолодження повітря – комфорт влітку

 

З прогресуванням глобального потепління стало важко обходитись без кондиціонерів. Для виробничих, житлових, офісних приміщень розроблені такі типи кондиціонерів:

 

  • Спліт-системи. Найбільш поширений тип. Складаються із зовнішнього та внутрішнього блоків. Потребують послуг спеціаліста для встановлення. Мають тривалий термін служби, економні, добре охолоджують невеликі кімнати.
  • Канальні. Належать до централізованих системи кондиціювання. Забезпечують рівномірне розподілення прохолодного або теплого повітря в усіх зонах будівлі. Оскільки канали розташовані в стелях або стінах, канальні кондиціонери https://heatmarket.com.ua/kanalni-konditsioneri мають мінімальний вплив на естетику внутрішнього простору.
  • Мобільні. Зазвичай мають колеса для зручності переміщення. Не потребують складного монтажу, оскільки випускають гаряче повітря через шланг, який можна вивести у вікно.
  • Касетні. Встановлюються у стелі у вигляді квадратної або прямокутної панелі. Розподіляють прохолодне повітря в приміщенні в усі боки. Часто використовуються у комерційних приміщеннях.

 

Купить канальный кондиционер с доставкой по Украине

 

Який тип кондиціонера чи опалювального приладу вибрати, залежить від особливостей приміщення, частоти використання, переваг користувача у джерелах енергії. Для проєктування кліматичних систем краще звернутися до спеціалістів.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Кондиционирование и вентиляция 11:32 Середа 0 1 119 Чому вигідно купити кондиціонер Electrolux для будинку чи квартири Магазин кліматичної техніки Ваш Клімат пропонує комплексний підхід до забезпечення комфортних кліматичних умов у квартирі чи будинку, офісі чи комерційному виробничому приміщенні. Тут є нагрівальні та охолоджуючі, вентиляційні та кондиціонуючі пристрої та аксесуари до них. А також вся необхідна інфраструктура для роботи кліматичної техніки всіх напрямків. Розглянемо детальніше пропозиції компанії Electrolux та їх переваги для побутового використання вдома чи у квартирі.