» » » » Як обрати фірму по будівництву доріг?
15:28 Неділя 0 1 156
15:28, Неділя, 5 червня 2022

Як обрати фірму по будівництву доріг?

Про якість будівництва автомобільних доріг у Європі говорити, мабуть, нікому не потрібно. Згідно з рейтингом Світового економічного форуму, половину місць у топ-20 за параметром якості дорожньої інфраструктури займають саме країни ЄС. Ми вирішили подивитись, якою повинна бути фірма по будівництву доріг, яка розвиває дорожню мережу в Україні.

За всіх часів будівництво автомобільних доріг вважалося найпріоритетнішим напрямком дорожнього будівництва. І не дивно, адже якісний шлях забезпечує свободу пересування, а також суттєво впливає на розвиток економіки держави.

 

Автомобільна дорога — зроблена з якісних матеріалів траса, що характеризується великою протяжністю та високою пропускною здатністю. Складається вона із земляного полотна, основи, дорожнього одягу, дренажної системи, узбіччя, а також засобів, що регулюють дорожній рух.

 

Головні задачі фірми по будівництву доріг

 

Головним завданням підстави є передача навантаження від автомобілів, що проїжджають, на земляне полотно в розосередженій формі. Що стосується покриття дорожнього полотна, здебільшого його виконують з бетону, асфальтобетону або щебеню з доповненням бітумного просочення.

 

Бокова частина доріг орієнтована на підтримку дорожнього покриття, а також є місцем для екстреної зупинки транспорту. У свою чергу дренажна система забезпечує відведення зливових потоків і води, тоді як регулюючі рухи засобу, серед яких розмітка, дорожні знаки та покажчики, роблять рух максимально безпечним.

 

Зараз при будівництві автомобільних доріг використовується різне дорожнє покриття, яке має свої характеристики та властивості. При цьому довговічність дороги залежить від дренажу і ущільнення нижніх шарів. Для ущільнення використовуються сталеві катки із зубцями, що пересуваються за допомогою трактора.

 

Найпростішим є ґрунтова дорога, будівництво якої зводиться до згладжування нерівностей ґрунту. Вона чудово підходить для руху невеликої інтенсивності. Що стосується гравійної дороги, вона більш довговічна, а роблять її із суміші гравію та спеціального ґрунту, просоченої бітумом.

 

Асфальтове покриття — дорожній одяг, що складається з асфальту, бутового борошна та високоякісного піску. Укладається воно шарами завтовшки приблизно 6 сантиметрів. При цьому суміш готується за високої температури. Асфальт прийнято укладати на надійну основу.

 

Компанія wrg — надійний партнер!

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Строительство / Фото 15:38 Середа 0 1 877 Модульні будинки: сучасні енергоефективні рішення Модульні будинки, що швидко зводяться, є відмінним варіантом будівництва для будь-яких цілей. З модулів монтують заміські або дачні будиночки, невеликі модульні будинки для баз відпочинку, будинки на колесах, а також цілі котеджі на два поверхи. Головним плюсом такого методу є дуже швидка готовність будівлі до проживання – всього декілька місяців. Найбільше часу займає очікування застигання фундаменту. Сам дім можна звести за пару тижнів.