» » » » Швидкомонтовані будівлі: переваги замовлення модульних гуртожитків
13:42 Вівторок 0 1 774
13:42, Вівторок, 6 грудня 2022

Швидкомонтовані будівлі: переваги замовлення модульних гуртожитків

Каркасні будівлі вже доволі довгий час мають велику популярність. Це пояснити легко, адже звести котедж за каркасно-щитовими технологіями можна набагато швидше, ніж цегляний чи дерев'яний будинок. А вартість будівництва буде в рази нижчою. Сьогодні ж, в умовах повномасштабної війни, попит на швидкомонтовані будівлі зріс ще більше. Вони допомагають розселити велику кількість переселенців, що змушені полишати власні домівки через постійні обстріли та ракетні удари зі сторони країни-агресорки. Звісно, людям потрібні також більш менш комфортні умови проживання: тепло, доступ до води та електрики, окремі кімнати для сімей з дітьми тощо. Модульні гуртожитки від компанії Modulex — ідеальний вибір для цих цілей.

Особливості модульних споруд із блок-контейнерів

 

Основний плюс полягає у швидкості спорудження. Лише два тижні знадобиться на повний цикл від виробництва до встановлення готової будівлі на обраній земельній ділянці. При цьому модульні гуртожитки, виготовленням та монтажем котрих займаються фахівці компанії Modulex, можуть бути розраховані на будь-яку площу та кількість мешканців. Так, одного невеличкого вагончика чи блок-контейнера цілком вистачить для декількох осіб або сім'ї з двома дітьми. Якщо ж йдеться про велику кількість мешканців, є можливість оперативного спорудження двоповерхових модульних гуртожитків площею від тисячі метрів квадратних, розрахованих на проживання десятків або навіть сотень сімей.

 

Модульні гуртожитки під ключ від виробника

 

Таке помешкання облаштовують з урахуванням усіх основних потреб:

 

  • кілька спальних місць в окремому модулі;
  • якісна теплоізоляція;
  • санвузли можуть бути у кожному блоці, боксі, на поверсі;
  • підведення інженерних комунікацій — світло, гаряча та холодна вода, опалення, каналізація, газопостачання;
  • висота стелі 2,3 метра або вище, металопластикові вікна та двері.

 

Спеціалісти компанії за посиланням вище мають змогу також розробити планування для кожної кімнати: розташування ліжок, робочого місця, меблів, гардеробу тощо. Таким чином, сучасний модульний гуртожиток відповідає усім ключовим вимогам, життя у ньому буде цілком комфортним.

 

Замовити будівництво модульних споруд під ключ

 

Гуртожиток з блок-контейнерів варто замовити у багатьох випадках. Наприклад, великим компаніям набагато дешевше обійдеться швидкомонтована споруда для робітників, аніж оплата розташованих поруч готелів чи туристичних баз.

 

Швидке зведення мобільних будинків

 

Увесь процес будівництва займає мінімум часу:

 

  • розроблення проєкту;
  • обрахунок вартості та погодження кошторису;
  • виготовлення необхідних елементів;
  • доставлення частин майбутньої споруди на майданчик;
  • збирання гуртожитку.

 

Плюсом є й те, що блок-контейнери не потребують фундаментів. Замість них можна використовувати бетонні плити. За бажанням споруду швидко демонтують та транспортують на нове місце.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Строительство / Фото 15:38 Середа 0 1 891 Модульні будинки: сучасні енергоефективні рішення Модульні будинки, що швидко зводяться, є відмінним варіантом будівництва для будь-яких цілей. З модулів монтують заміські або дачні будиночки, невеликі модульні будинки для баз відпочинку, будинки на колесах, а також цілі котеджі на два поверхи. Головним плюсом такого методу є дуже швидка готовність будівлі до проживання – всього декілька місяців. Найбільше часу займає очікування застигання фундаменту. Сам дім можна звести за пару тижнів.