» » » » Skin1004 – південнокорейська косметика з екстрактами центелли азіатської
15:55 Неділя 0 1 196
15:55, Неділя, 18 червня 2023

Skin1004 – південнокорейська косметика з екстрактами центелли азіатської

Догляд за шкірою має передбачати регулярне застосування якісної натуральної косметики. Популярний корейський бренд Skin1004 розробив лінійку засобів, що містять екстракт центелли азіатської. Ця рослина відома своїм позитивним впливом на шкіру. Серед найбільш затребуваних засобів бренду – пінка кремова для умивання Madagascar Centella Ampoule Foam, сироватка сонцезахисна Madagascar Centella Hyalu-Cica Water-Fit Sun Serum SPF50+ PA++++, олія гідрофільна Skin1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil. Придбати ці та інші пропозиції корейського бренду можна в інтернет-магазині Lemon House.

Корисна рослина в основі ефективних засобів

 

Гідрофільна олія з центелою азіатської SKIN1004 Madagascar Centella Light Cleansing Oil

 

Centella asiatica може рости як на землі, так і в воді, часто зустрічається в болотистих місцевостях, вологих луках та інших середовищах. Центелла азіатська поширена в різних регіонах Азії, зокрема в Індії, Шрі-Ланці, Непалі, Пакистані, М'янмі, Таїланді, Малайзії, Індонезії, В'єтнамі, Камбоджі, Китаї. Також зустрічається на Мадагаскарі. Саме мадагаскарську центеллу бренд Skin1004 використовує для виготовлення своїх засобів. Рослину збирають на луках, де не ступала нога людини. Сировина насичена корисними речовинами, поживними з’єднаннями, вітамінами, що спричинює її ефективність:

 

  1. Заспокійливі властивості. Допомагає зменшити запалення, подразнення і почервоніння, зокрема, при акне.
  2. Прискорення загоєння. Стимулює синтез колагену, що сприяє зціленню ран, подряпин, опіків та інших ушкоджень шкіри. Допомагає зменшити ризик появи шрамів.
  3. Антиоксидантна дія. Бореться зі шкідливими вільними радикалами в шкірі. Захищає від старіння та зморшок.
  4. Зволоження. Зменшує сухість шкіри, покращує її текстуру і забезпечує здоровий блиск.

 

Skin1004 – дієва корейська косметика

 

Корейська косметика SKIN1004

 

Бренд Skin1004 прагне надавати своїм покупцям лише якісні продукти. Формули сироваток, кремів, пінок, масок, тонерів розробляються науковцями з урахуванням потреб шкіри різного типу. Ви можете дізнатись більше тут про найкращі засоби для догляду за обличчям з вмістом центелли азіатської.

 

Продукція Skin1004 не проходить тестування на тваринах. Вона не містить спирту та парабенів, штучних барвників та мінеральних олій. Компанія піклується про те, щоб жінки отримували бажаний ефект – чисте, як у янгола, обличчя. Саме слово «янгол» зашифроване у назві бренду. SKIN1004 пропонує широкий спектр косметичних продуктів для догляду за шкірою обличчя і тіла. Він відомий філософією використання природних інгредієнтів та екстрактів рослин у своїх продуктах.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Косметика и парфюмерия 17:47 Неділя 0 1 039 Як запустити свій косметичний бренд: переваги контрактного виробництва з ТОВ «НВФ ДЕЛЬТА» Контрактне виробництво косметики — це один з ключових моментів для тих, хто хоче запустити свій бренд косметичних продуктів. Україна, з її різноманітною сировинною базою і висококваліфікованими фахівцями, стає ідеальним місцем для цього. Але як вибрати надійного партнера на цьому шляху?