» » » » Митець Андрій Синюк своїми картинами та донатами на ЗСУ намагається наблизити Перемогу
11:06 Середа 0 856
11:06, Середа, 17 травня 2023

Митець Андрій Синюк своїми картинами та донатами на ЗСУ намагається наблизити Перемогу

Молодий талановитий художник у своїх картинах зображує жахливі наслідки війни, поневіряння українців, героїв-захисників у зоні бойових дій.

Андрій Синюк у художніх роботах об’єднав реалізм, елементи фантастики, іронію та наближення довгоочікуваної перемоги. Митець — перспективний художник, який пише роботи у графічних редакторах, а також на сучасному графічному планшеті Wacom. Найближчим часом автор робіт планує створити власну NFT-колекцію, в тому числі на популярних платформах OpenSea та Binance NFT.

 

Як тільки розпочалася війна, Андрій Синюк не зміг писати картини ні про що більше, окрім патріотичного напрямку. Художник розпочав цикл робіт «Народження нової України», де відображає нелегке життя наших громадян у період війни, перемоги наших захисників на «нулі».

 

Наразі Ви можете купити одну із художніх робіт митця. Всі кошти від картин художник передає або благодійним фондам, які закупають все необхідне для військових, або прямо на потреби Збройних сил України.

 

З нового патріотичного циклу Андрія Синюка виділяються декілька картин.

 

Світанок

 

Андрій Синюк - картина Світанок

 

Робота «Світанок» показує, як кошеня топче лапами ведмедя. Кіт це, безумовно, наші громадяни, що були вимушені замість мирного життя вдягнути військову форму та зі зброєю у руках битися за незалежність країни. Ведмідь ізольовані від світу, підсанкційні росіяни. Кошеня на полі соняшників, тобто нашій території, перемагає ведмедя. Важлива деталь картини — на дальньому плані сходить сонце. Адже обов’язково після страждань, викликаних війною, наступить світанок та Перемога.

 

Лелеки

 

Андрій Синюк - Лелеки

 

У роботі «Лелеки» зображений птах із літаком під крилом, що сидить на лінії електропередач. За стародавніми легендами та казками лелека приносив до родин малюків. Але часи змінилися, українці з нетерпінням чекають інші подарунки. Саме військові літаки від наших партнерів допоможуть активніше перемагати на фронті. Їх чекають наші громадяни, щоб шляхом перемоги на полі бою завершити цю кровопролитну війну.

 

Картина «Лють» — художник Андрій Синюк

 

Андрій Синюк - картина Лють

 

Художня робота митця «Лють». Показаний козак, що своїми очима побачив результати «денацифікації». Нашого бійця Андрій Синюк представив у ролі героя. Козак розлючений варварськими діями окупантів: атаками житлових будинків, обстрілами лікарень, дитячих садочків, примусовою депортацією дітей. Судячи з обличчя козака, росіян найближчим часом чикає люта помста. На фронті багато таких героїв, які готові до помсти, які щодня роблять крок за кроком до Перемоги.

 

Полювання

 

Андрій Синюк - картина Полювання

 

Наступна картина патріотичного циклу — «Полювання». Андрій Синюк зобразив панночку, на які замість кофтинки шкіра ведмедя. Українська дівчина — це наш народ, який багато чого втратив під час кровопролитної війни. Ведмідь — підсанкційна, ізольована від світу країна-окупант.

 

Сльози України

 

Сльози України - Андрій Синюк

 

Остання на даний час робота циклу — «Сльози України». Ми бачимо пожежу на пшеничному полі. Вона, як легко здогадатися, показує горе та страждання, які принесли окупанти на українські землі. Також на картині українська панночка, що плаче кровавими сльозами. Водночас Андрій Синюк залишає надію: на дальньому плані — синє небо, що символізує прихід миру після темних часів війни.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Творчество 12:19 П’ятниця 0 1 051 Молодіжний Парламент Кременчука провів понад 200 майстер-класів для дітей Щоб підтримати родини переселенців та відволікти дітей від війни, Молодіжним Парламентом Кременчука проводиться багато різноманітних заходів. Про це повідомляє прес-служба Кременчуцької міськради.