» » » » Львівські двері - вибираємо найкраще з того, що є на ринку!
12:09 П’ятниця 0 2 343
12:09, П’ятниця, 22 грудня 2017
Двери 2 343 0

Львівські двері - вибираємо найкраще з того, що є на ринку!

Коли справа доходить до ремонту, вибір дверей є однією з найголовніших задач. Адже на двері, як на міжкімнатні, так і на вхідні, припадає чимале навантаження. При виборі дверей важливо враховувати навантаження від їх використання, а також вплив на матеріал оточуючого середовища.
Варто обирати саме той варіант, який буде відповідати вимогам міцності та стане ідеальним доповненням інтер’єру вашого будинку чи квартири.

Львівські двері - вибираємо найкраще

Вхідні двері


На вхідні двері навантаження значно більше, ніж на міжкімнатні. Вони повинні бути надійними, міцними, а також добре протистояти впливу кліматичних умов, якщо мова йде про вхідні двері до будинку. Також вони мають забезпечити гідний рівень тепло та шумоізоляції.

В якості матеріалу вхідних дверей рекомендовано обирати масив деревини, або метал.

Двері з масиву дуже добре утримують тепло в середині приміщення, забезпечують ізоляцію від вуличного шуму, а також є стійкими до механічних пошкоджень. Такі двері може прикрашати віконечко з товстого скла, захищеного декорованою кованою металевою решіткою. Обираючи вхідні двері з масиву деревини звертайте особливу увагу на фурнітуру, адже дверне полотно, особливо якщо виготовлене з дуба, має велику вагу і вимагає надійного кріплення.

Купити двері з металу у Львові не складе труднощів, але потрібно уважно обирати товщину металу для дверного полотна, а також метод його обробки та фурнітуру. Зазвичай металеві двері встановлюють в якості вхідних дверей до квартир.

Проживання у багатоквартирному будинку вимагає додаткової уваги до засобів безпеки, а тому вхідні двері до квартири мають бути стійкими до взлому. Якщо купити двері з дешевого, тонкого металу, то є ризик, що вони можуть бути легко демонтовані зловмисниками. Метал має бути міцним, не гнучким, а також мати надійне покриття для захисту від вологи та перепадів температури. Рекомендовано встановити мінімум два замки у вхідні двері. Сучасні технології забезпечують виготовлення надійних дверних полотен та фурнітури з різних видів металу. Окрім того, металеві двері можуть бути декоровані накладками з дерева чи МДФ, а це означає, що ви отримаєте високий рівень захисту та привабливий зовнішній вигляд дверей за помірну ціну.

Міжкімнатні двері


Для міжкімнатних дверей напевне декоративна роль є навіть важливішою. Загальне враження від дизайну інтер’єру може бути покращене, або зіпсоване в залежності від вибору міжкімнатних дверей.

Популярними нині є двері з деревини, шпоновані, ламіновані та фарбовані двері. Багато варіантів дизайну дверей виконуються з використанням вставок зі скла чи металу. Такі двері можуть використовуватись і в сучасному, і в класичному інтер’єрі - в залежності від дизайнерського виконання. Не меншою популярністю користуються і фарбовані двері. Вони можуть виконувати роль акценту в інтер’єрі, або ж навпаки зливатися з тоном стін. Серед матеріалів як завжди перевага надається натуральній деревині з покриттям зі шпону, або з ламінованим покриттям. Двері з масиву не втрачають своїх позицій серед певних категорій покупців, адже є далеко не найбільш доступним варіантом.

Якісні вхідні та міжкімнатні двері Львів і вся область купляє в інтернет-магазині “Центр дверей”. У нас Ви знайдете двері різних цінових категорій від вітчизняних та європейських виробників.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Двери 16:04 Неділя 0 779 Функціональні властивості міжкімнатних дверей: звукоізоляція, енергоефективність, безпека Важливим елементом будь-якого будинку є міжкімнатні двері. Вони не тільки виконують практичну функцію розділення простору, але й впливають на естетичний вигляд і атмосферу кожної кімнати. Правильний вибір міжкімнатних дверей допоможе створити гармонійний і комфортний інтер'єр. Ось кілька критеріїв, на які варто звернути увагу при виборі ідеальних дверей міжкімнатних.