» » » » З ким укласти договір про постачання електричної енергії?
12:09 Понеділок 0 1 420
12:09, Понеділок, 20 вересня 2021

З ким укласти договір про постачання електричної енергії?

Завдяки реформам, які були прийняті у 2019 році в Україні, енергетичний ринок став працювати за новими правилами. Кожен комерційний споживач отримав можливість самостійно вибирати постачальника, а також, у разі необхідності міняти його. У багатьох країнах Європейського Союзу став функціонувати балансований добовий ринок та європейська модель ринку електричної енергії, Україна не стала винятком і зробила перший крок на шляху до розвитку даної галузі у державі. Як вчинити підприємцю, якщо його перестали влаштовувати умови співпраці з поточним постачальником? З ким можна укласти договір енергопостачання? Який алгоритм буде діяти у такому випадку?
Перед тим як приступити до укладення договору, необхідно ознайомитися із законодавчою базою. У Законі «Про ринок електричної енергії» можна з'ясувати для себе всю необхідну інформацію. Тут також визначені основні етапи переходу від одного постачальника до іншого. Комерційний споживач може подати заявку на зміну енергопровайдера лише в тому випадку, якщо він виконав всі зобов'язання перед поточним партнером. Деталі співпраці обговорюються з кожним постачальником індивідуально. Вони також вказані у комерційній пропозиції провайдера, який вас зацікавив.

Порядок укладання договору на постачання електричної енергії


Перед тим як Вам буде надано договір про постачання електричної енергії з додатками, Ви як потенційний клієнт повинні відправити наступну інформацію майбутньому постачальнику:
  • виписку з ЄДРПОУ;
  • копію договору з компанією, що займається розподілом і транспортуванням електрики;
  • паспорт точок обліку;
  • письмовий дозвіл на обробку даних;
  • заяву на приєднання.

Потенційний споживач повинен погасити всі борги перед колишнім постачальником та надати підтвердження. У разі необхідності провайдер може запросити у Вас додаткові документи.

Де ознайомитися з типовим договором про постачання електричної енергії?


Кожен провайдер готує окрему комерційну пропозицію для своїх клієнтів. Якщо ви давно шукаєте надійного постачальника для укладення договору, то зверніть свою увагу на «ЕНЕРДЖИ ЛАЙН». У цій компанії працюють справжні професіонали своєї справи, які проконсультують Вас і підготують всі необхідні документи.

Незалежна компанія ТОВ «ЕНЕРДЖИ ЛАЙН» пропонує якісні послуги постачання з оптового ринку електроенергії. При цьому вона бере на себе не тільки виконання юридичних зобов'язань, а й несе частину ризиків та витрат з проектування системи обліку енергоресурсів.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Электроэнергия, энергетика 12:47 Четвер 0 1 336 Як продовжити термін служби зарядної станції Ecoflow та подібних? Зарядні станції — це потужні та універсальні пристрої, які можуть забезпечити живлення Ваших пристроїв у будь-якому місці. Однак, як і будь-який інший електронний пристрій, вони мають обмежений термін служби. Ось кілька порад, як продовжити термін служби Вашої зарядної станції Ecoflow та подібних.