» » » » Паб «Добрий друг»: затишне місце для найкращих зустрічей
17:12 Середа 0 1 307
17:12, Середа, 21 жовтня 2020

Паб «Добрий друг»: затишне місце для найкращих зустрічей

Львів недарма називають гастрономічною столицею України. Саме сюди з'їжджаються тисячі туристів як з терен нашої країни, так із з закордону. Кількість закладів громадського харчування у Львові дійсно вражає. Саме тому дуже важливо добре в них орієнтуватись, щоб не пропустити якесь по-справжньому цікаву локацію. Таким закладом є «Добрий друг». Він не відзначається помпезністю чи аристократичністю, проте тут дуже атмосферно і затишно.

В чому фішка закладу?


Як і всі інші заклади подібного типу, паб у Львові — «Добрий друг» орієнтований на дорослих людей, які хочуть смачно поїсти та весело провести час. Саме тому тут вас зустріне традиційний для пабів інтер'єр, а саме: масивні меблі, широкі столи, приглушене світло. Меню теж відповідає стилістиці, адже на першому місці тут пиво та апетитні закуски.

Відвідати паб ви можете як наодинці чи з найкращим другом, так і великою компанією. Більше того — цей паб пропонує вам відсвяткувати у них день народження та інші важливі у вашому житті події. Окрім того, тут ви зможете переглянути футбольні матчі чи бокс, активно вболіваючи всією компанією. Паб працює з 14 години дня до 2 години ночі.

Заглянемо в меню


Якщо ви вирішили побувати в «Добрий друг», можете бути впевнені — голодними ви точно не залишитесь. Тут до уваги клієнтів великий вибір соковитих бургерів і стейків, піца, гарячі і холодні закуски та салати. Пивний ресторан «Добрий друг» також порадує вас і десертом, незважаючи на те, що такі страви не характерні для пабів.

Вся їжа завжди свіжа, а також дуже ситна і ароматна. Проте це не значить, що можна залишити без уваги напої. Їх у «Доброму друзі» теж пропонують чимало. Найбільше відвідувачів вражає пивна карта. Вона включає пиво на будь-який смак від чеських, українських, німецьких та інших виробників. Окрім пива є також великий вибір міцного алкоголю, коктейлів, шотів, вин та ігристих вин.

Де знаходиться паб «Добрий друг»?


Також паб має дуже зручну локацію. Він знаходиться у центрі Львова на вулиці Лесі Українки, 19. З площі Ринок чи від Оперного театру сюди рукою подати. Проте, незважаючи на таку близькість до топових львівських локацій, на цій вуличці завжди дуже спокійно і комфортно. Тому, якщо ви хочете заховатись від натовпу та насолодитись приємним проведенням часу у більш камерних умовах, обов'язково завітайте у паб «Добрий друг».

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    13:51 Четвер 0 2 295 Увлекательные настольные игры для детей: пять причин для покупки Интересная игра для ребёнка — это не просто развлечение. Именно через игры дети познают мир, учатся работать в команде, вырабатывают навыки общения. Также они определяют будущие увлечения, которые в старшем возрасте приведут к выбору профессии. По этой причине с самого раннего детства родителям стоит выбирать для детей захватывающие и увлекательные способы проведения досуга. Большой выбор настольных развивающих игр представлен по ссылке https://geekach.com.ua/, а купить их можно с доставкой по Киеву, Тернополю и Украине в целом. Интернет-магазин «Geekach Shop» предлагает и другие развивающие материалы: книги и комиксы, конструкторы, наборы для творчества, аксессуары.
    Развлечения 14:31 П’ятниця 0 2 123 Что такое суши-вечеринка? Суши-вечеринка – это праздник без повода. Хочется развлечься – просто пригласите друзей и проведите с ними время, это всегда уместно и приятно. Тем более, что организовать такое пати просто – поможет доставка суши. Осталось лишь пригласить друзей и подготовить помещение и развлечения.