» » » » Жіночий одяг від українських брендів: що обрати?
15:09 П’ятниця 0 1 679
15:09, П’ятниця, 26 серпня 2022

Жіночий одяг від українських брендів: що обрати?

Саме слово “мода” ніби асоціюється з подіумами, відомими дизайнерами, Францією та Італією. Але насправді, українські виробники жіночого одягу зробили справжнісіньку революцію в питанні стилю. На даний час, вбрання родом з України носять відомі голлівудські зірки, моделі, медійні особистості. Адже якість, зовнішній вигляд та комфортність такого одягу — завжди на висоті!

Коли українські бренди стали популярними?

 

Пік розвитку українських брендів жіночого одягу припадає на 2014 рік. Після Революції гідності погляди багатьох людей змінилися. Тепер жінки пишаються не тим, що можуть купити новеньку італійську сукню. А тим, що у їхньому гардеробі переважає вбрання українських виробників.

 

Підтримують цю тенденцію і жінки за кордоном. Одяг багатьох брендів з України продається в крамницях-партнерах по всьому світу.

 

Українські бренди, з якими варто познайомитися ближче

 

Авіація Галичини

 

Цей бренд створює одяг, наповнений сенсом. Кожна колекція розповідає про відомих українських особистостей, українську історію та авіацію. Саме тому, Авіація Галичини допомагає не лише виглядати стильно та почуватися комфортно, а й виражати власну громадянську позицію, яскраво заявляти про свої проукраїнські погляди.

 

В колекціях бренду є все: від дощовиків до піжам. Познайомитися з асортиментом можна на сайті aviatsiyahalychyny.com, в крамницях Львова та Києва.

 

Bevza 

 

Київський бренд одягу, заснований Світланою Бевзою у 2006 році. Для створення колекцій ретельно досліджувалась українська національна спадщина, проводилась робота з національними символами, які вправно інтерпретовано на сучасний лад. До того ж Bevza турбується про природу: використовує довговічні матеріали, виготовляє деякі речі з переробленого пластику. Купити одяг бренду можна в інтернет-крамниці bevza.com та в магазині у Києві.

 

Sleeper

 

Бренд існує з 2014 року, та був створений редакторками глянцю — Катериною Зубаревою й Асею Варецею. В колекціях бренду на вас чекає лише якісний, багатофункціональний одяг в стилі “повільної моди”. Для пошиття використовуються натуральні матеріали, а готовий виріб продається в екопакуванні. В одязі бренду Sleeper можна зустріти голлівудських акторок, зокрема Мішель Вільямс. А купити таке вбрання для себе вдасться на офіційному сайті або в крамницях-партнерах по всьому світу.

 

Звісно ж, цікавих українських брендів є значно більше. Тому шукайте щось для себе та підтримуйте вітчизняних виробників!

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Мода и стиль / Фото 17:44 Вівторок 0 1 390 Комфортні та трендові головні убори на кожен сезон Вибір головного убору залежить не лише від стилю та образу, але і від інших факторів, що включають сезон, вподобання, кольорову гаму та погодні умови. Бути ефектним і модним можна навіть у снігопад, адже тренди – це не єдиний критерій, за яким варто підбирати речі. Задати правильний настрій створеному образу у жіночій та чоловій моді, підкреслити деталі допоможуть правильно підібрані елементи. Варто звернути увагу, що надійний виробник головних уборів KENT&AVER використовує не лише якісний матеріал, але і створює нові моделі, що впишуться в різні стилі.