» » » » Тренд цього сезону: жіночі плетені екосумки з ротанга
16:48 П’ятниця 0 1 426
16:48, П’ятниця, 16 вересня 2022

Тренд цього сезону: жіночі плетені екосумки з ротанга

Кожна жінка бажає виглядати сучасно, модно й оригінально. Але щоб змінювати образ щодня доводиться витрачати багато грошей на нові сукні та одяг. Це, на жаль, можуть робити не всі. На щастя додати родзинок до свого вигляду можна за допомогою різноманітних аксесуарів, які вдало поєднуються з Вашим стилем. Одним із трендів торішнього й цього сезонів стала солом'яна сумка з ротанга, прикрашена гарними візерунками у традиційному або екзотичних стилях. Придбати таку жіночу сумочку з ротанга можна в інтернет-магазині аксесуарів Solomka, котрий пропонує широкий вибір екосумок: круглі, шопери, квадратні та прямокутні. Ви обов'язково оціните великий асортимент екоаксесуарів за приємними цінами та швидкою доставкою.

Плетені сумочки для жінок: чому такі популярні

 

Не секрет, що кожна представниця прекрасної статі мріє про брендові сумочки з натуральної шкіри, вартість котрих може сягати астрономічних сум. Але сьогодні на перший план виходять екологічно безпечні вироби з незвичних, на перший погляд, матеріалів. Ротанг — це один з різновидів ліани, який вирізняється міцністю та гнучкістю. З нього вже давно виробляють зручні та практичні меблі для відпочинку. Сумочка з ротанга стане гарним доповненням Вашого гардероба. Вона чудово вписується у літній образ, з нею зручно ходити на пляж та мандрувати вуличками південних міст.

 

Солом'яна сумка з ротанга

 

Переваги покупки солом'яних сумок від Solomka:

 

  • усі вироби ручної роботи;
  • величезний вибір форм та розмірів — можна купити як маленьку сумочку для найнеобхідніших речей, так і місткий шопер для супермаркетів та ринків;
  • гарні візерунки — представлено українські традиційні орнаменти та екзотичні мотиви з острова Балі;
  • цілком прийнятні ціни, особливо якщо порівнювати з брендовими шкіряними сумками.

 

Майстрині під час виробництва докладають усі свої вміння та навички, аби покупцям сподобалася їхня продукція. У таку сумочку зможете покласти свій смартфон, косметичку й інші необхідні під час прогулянок речі. А головне полягає у тому, що завдяки цьому аксесуару зможете здивувати людей довкола своїм стильним та оригінальним виглядом.

 

Купити плетені сумки

 

Екоречі HamdMade з ротанга в Україні

 

Солом'яні капелюшки вже давно стали класикою. Вони добре захищають від сонячного проміння. А дівчина у такому капелюшку виглядає просто чудово. Доповнити Вашу колекцію екоаксесуарів тепер можна й солом'яними сумками різного призначення. Інтернет-магазин за посиланням вище пропонує тільки якісні речі з безпечних матеріалів. Тут також можна придбати:

 

  • жіночі берети на осінь;
  • сумки та клатчі зі шкіри;
  • стильні шарфи;
  • рюкзаки на щодень.

 

Солом'яні сумки недорого

 

Краще роздивитися продукцію компанії можна на її сторінках у популярних соцмережах. Консультанти завжди готові допомогти відвідувачам з вибором екоаксесуарів.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Мода и стиль / Фото 14:58 Субота 0 813 Чоловічі водолазки у сучасних осінніх образах Чоловіча водолазка може бути дуже елегантним і стильним елементом осіннього гардероба. Ця одягнута кофта з високим коміром не тільки зігріває в холодну пору року, але і виглядає дуже стильно та модно. Такий різновид светра часто можна побачити у сучасних колекціях осінь-зима відомих європейських брендів. Одяг Bugatti також має чудові моделі водолазок, які гармонійно доповнюють дорогі образи чоловіків.