» » » » Найпопулярніші жіночі сумки 2023/2024: останні тренди
12:25 Субота 0 1 873
12:25, Субота, 28 жовтня 2023

Найпопулярніші жіночі сумки 2023/2024: останні тренди

«Сумок багато не буває!», — з цією фразою погодиться кожна сучасна жінка. Модна жіноча сумка, безумовно, займає особливе місце у жіночому гардеробі. Вона може бути стильним акцентом в образі, так і практичним містким аксесуаром.

Роль сумки у моді не можна переоцінити, особливо сьогодні, коли сумка стає справжнім предметом мистецтва. Підтвердженням цього є останні модні тенденції та подіумні покази світових брендів. У сезоні осінь-зима 2023/2024 ми побачили багато цікавих деталей:

 

  • часто зустрічається металік – не тільки на фурнітурі, але і як колір основного матеріалу;
  • прозорість – ще один тренд серед сумок; 
  • шкіра, особливо з малюнком під “рептилію”;
  • квадратна та кругла форма сумок;
  • у пошані у дизайнерів бахрома та хутряні вставки;
  • популярні відтінки – ніжно-рожевий, блакитний, слонова кістка, пудровий, лимонний, пурпуровий, смарагдовий, чорний та білий.

 

Покази осінь-зима 2023/2024 Louis Vuitton, Miu Miu, Victoria Beckham

 

Покази осінь-зима 2023/2024 Louis Vuitton, Miu Miu, Victoria Beckham

 

Модні квадратні сумки 2023-2024: сумки-скриньки та сумки-валізи

 

При виборі актуальної моделі сумки, рекомендуємо звернути увагу на квадратну форму, виконану у вигляді сумки-валізи або сумки-скриньки.

 

Переглядаючи варіанти аутфітів, можна знайти безліч ідей з квадратними твердими сумками, які відмінно впишуться і в casual, і в діловий, і в стилі вулиці. Така модель може бути виконана зі шкіри або інших актуальних матеріалів, а також мати незвичайні деталі, що запам'ятовуються. Наприклад, як у сумках MIA і CORA: у першій як ручка — декоративний металевий карабін, а друга має форму скриньки з оригінальними металевими замками-засувками і ременем-ланцюжком сріблястого кольору.

 

Найпопулярніші жіночі сумки 2023/2024: останні тренди

 

Сумки MIA та CORA

 

Квадратні сумки дуже привабливі, вони додають неповторний та елегантний настрій Вашому образу. Вони буквально кожна деталь відбиває індивідуальність і характер!

 

Напівкруглі та овальні сумки 2023-2024 року

 

Абсолютним хітом серед форм сумок у сезоні осінь-зима 2023-2024 стануть круглі моделі, а також напівкруглі, овальні та варіанти із закругленими кутами. Розміри таких аксесуарів можуть змінюватись від крихітних мініатюр до цілком значних варіантів.

 

Особливою популярністю користуватимуться сумки різноманітних кольорів: від темних та приглушених до яскравих та насичених. Вибір залишається за Вами, залежно від переваг та настрою. Модель MONIKA, наприклад, має закруглені краї та виглядає вкрай актуально. Сумки виконана із зернистої натуральної шкіри і незважаючи на невеликий розмір, вона дуже містка і функціональна.

 

 

Сумка MONIKA

 

Круглі сумки невеликого розміру можна носити на плечі, тоді як більші вироби ідеально підійдуть для носіння в руці. Модні сумки круглої форми представлені в різних стилях від ретро до футуристичних моделей з різноманітним декором, таким як аплікації, металеві деталі, додаткові кишені та ремені.

 

 

Багатофункціональні сумки за такого різноманіття варіантів стануть мастхевом. ZOEY — це модель 3 в 1, яка складається з крос-боді, багета та монетниці круглої форми.

 

 

Сумка ZOEY

 

Сумка виконана з натуральної шкіри, в комплекті йде широкий ремінь та ланцюжок. Для кожної ситуації можна скласти різні комбінації залежно від того, скільки речей Вам потрібно вмістити. ZOEY мають велику колірну палітру і кожен елемент може бути самостійною сумкою.

 

Трендові трапецієподібні сумки 2023-2024 року

 

Серед найбільш практичних та стильних варіантів жіночих сумок у сезоні 2023-2024 можна виділити трапецієподібні сумки, які надають елегантності будь-якому образу.

 

Ергономічна форма, зручна довжина ручок та наявність внутрішніх кишень для дрібниць перетворили ці сумки на незамінний аксесуар для кожної модниці. У трапецієподібну сумку легко поміститься все необхідне, у тому числі важливі документи та планшет. Сумка AGNES відмінно поєднується з підборами та підійде для ділових аутфітів та офіційних зустрічей. Якщо Ваш стиль більш розслаблений, то придивіться до компактної AMY — з таким аксесуаром можна вийти і на зустріч з подругами, і на романтичне побачення!

 

 

Сумки AGNES та AMY

 

Найкраще вибирати приглушені відтінки — сірий, коричневий, шоколадний, синій чи чорний.

 

Процес вибору сумки завжди захоплює. Цей сезон подарував нам широкий набір форм, текстур, кольорів та незвичайних рішень, дозволяючи кожній жінці знайти саме той аксесуар, який підкреслить її унікальність та характер.

 

Від круглих моделей до квадратних, від сумок-валізи до мініатюрних клатчів, від ніжних пастельних до насичених кольорів – цього сезону щось обов'язково знайдеться для кожної!

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Мода и стиль / Фото 17:44 Вівторок 0 1 401 Комфортні та трендові головні убори на кожен сезон Вибір головного убору залежить не лише від стилю та образу, але і від інших факторів, що включають сезон, вподобання, кольорову гаму та погодні умови. Бути ефектним і модним можна навіть у снігопад, адже тренди – це не єдиний критерій, за яким варто підбирати речі. Задати правильний настрій створеному образу у жіночій та чоловій моді, підкреслити деталі допоможуть правильно підібрані елементи. Варто звернути увагу, що надійний виробник головних уборів KENT&AVER використовує не лише якісний матеріал, але і створює нові моделі, що впишуться в різні стилі.