» » » » Де взяти гроші в борг на карту без перевірки кредитної історії
15:41 Четвер 0 1 024
15:41, Четвер, 3 лютого 2022
Финансы 1 024 0

Де взяти гроші в борг на карту без перевірки кредитної історії

Перед схваленням позики банк ретельно перевіряє клієнта, зокрема історію виконання їм кредитних зобов'язань. Якщо є прострочення за попередніми позиками, тоді потрібно шукати кредитора, готового дати гроші у борг на карту без перевірки кредитної історії. Саме тому ми вирішили розповісти, хто готовий надати фінансову допомогу без жодних перевірок.

Хто видає кредити онлайн без перевірки кредитної історії

 

Якщо потрібна невелика сума грошей у борг, мікрокредит у мікрофінансовій організації – це найкраща альтернатива банківській позиці. МФО лояльно ставляться до позичальників, оскільки видають невеликі позики на один-два місяці. Вони ризикують набагато менше, ніж банківські установи, тому вимагають лише відповідності мінімальним вимогам.

 

кредити онлайн без перевірки кредитної історії

 

У МФО можуть отримати гроші в борг на карту без перевірки кредитної історії (КІ) громадяни України віком від 18 до 65 років. Щоб брати кредити онлайн, знадобиться мобільний телефон, громадянський паспорт та код платника податків, платіжна картка будь-якого українського банку. Компанії просять клієнтів вказувати інформацію про зайнятість, але не вимагають довідки про доходи та виписки з місця роботи.

 

Користуватися послугами мікрофінансової організації можна через сервіс мікрокредитування, який працює в режимі 24/7. В особистому кабінеті користувач може подати заявку та дізнатися про її статус, подивитися крайню дату погашення боргу, продовжити термін користування позиковими коштами. Для захисту користувачів використовується технологія шифрування з'єднань.

 

Як взяти гроші в борг на карту без перевірки кредитної історії

 

Розглянемо умови кредитування та процедуру оформлення кредиту на прикладі української фінансової компанії ЗеКредит. Вона готова видати першу позику на суму від 1 000 до 7 000 гривень під 0.5% на день кожному повнолітньому громадянинові України. Погасити борг потрібно у певний період – від 7 до 30 днів.

 

Якщо хочете отримувати кредити онлайн ЗеКредит на вищеописаних умовах, тоді перейдіть на сервіс та дотримуйтеся інструкції:

 

  1. Виберіть розмір позики та період погашення платежів на кредитному калькуляторі.
  2. Вкажіть номер мобільного телефону на сторінці реєстрації.
  3. Введіть останні чотири цифри номера телефону, з якого здійснюється дзвінок для перевірки зазначених даних.
  4. До анкети позичальника додайте інформацію про себе, враховуючи паспортні дані та ідентифікаційний номер платника податків.
  5. Вкажіть реквізити банківської картки, яку хочете брати кредити онлайн.
  6. Коли компанія схвалить заявку, підпишіть електронні кредитні документи в особистому кабінеті.
  7. Отримайте гроші на банківську картку.

 

Якщо хочете покращити кредитну історію, тоді регулярно користуйтесь послугами ЗеКредит. Вам достатньо авторизуватися на сервісі, взяти гроші в борг на карту та погасити платежі у вказані терміни. Вчасно закриті кредити онлайн позитивно впливають на кредитну історію, завдяки чому вдається поступово відкрити доступ до великих банківських позик на вигідних умовах.

 

Автор: Олександра Шиманська (менеджер ЗеКредит)

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----