» » » » Камінні печі від Kratki: запорука тепла і комфорту
11:11 Четвер 0 400
11:11, Четвер, 4 квітня 2024

Камінні печі від Kratki: запорука тепла і комфорту

Сучасні печі-каміни це симбіоз традиційної буржуйки та аристократичного каміна. Вони є не лише ефективними опалювальними пристроями, а й вишуканим елементом інтер'єру. Чудовим варіантом для обігріву Вашого дому є камінні печі від бренду Kratki.

Печі-каміни Kratki: особливості асортименту

 

Польська компанія Kratki спеціалізуються на виробництві твердопаливних камінів та печей європейського рівня. Вона відповідає за якість своєї продукції, адже контролює всі етапи її виготовлення. Виробничий цикл повністю автоматизований і оснащений найсучаснішим обладнанням для обробки металу та каменю. Дизайн виробів є унікальним, адже фірма має власне конструкторське бюро.

 

Для модельного ряду камінних печей від польського бренду характерне велике різноманіття. Опалювальні пристрої Kratki відрізняються за такими особливостями конструкції та зовнішнього вигляду:

 

  • матеріалом топки;
  • форматом скла;
  • габаритами;
  • видом підставки;
  • наявністю кахельного облицювання;
  • додатковими опціями.

 

Фірма Kratki виготовляє печі-каміни з чавуну, сталі та комбінацій різних матеріалів. Чавун давно відомий своєю здатністю акумулювати і зберігати тепло. Крім цього він відрізняється стійкістю до впливу високих температур та корозії. Камінні печі виготовляють з чавуну товщиною 8 мм, що гарантує тривалий період експлуатації агрегату.

 

Моделі, виготовлені з термостійкої сталі — компактні, надійні, мають сучасний дизайн. Особливістю металевих печей є кахельне облицювання. Широкоформатні кахлі з полиском чорного чи контрастного відтінку не лише мають ефектний вигляд, а й покращують тепловіддачу. Камери сталевих печей всередині мають покриття з шамотно-бетонної суміші TERMOTEC, що сприяє накопиченню тепла в топці.

 

Також в асортименті компанії представлені прилади, в яких корпус зроблений з чавуну, а камера згоряння та підставка — зі сталі. Така комбінація забезпечує високий рівень енергоефективності опалювального обладнання.

 

Жаростійке скло у дверях камінопечей може бути прямим, панорамним, кутовим або тунельним. Чавунні печі мають стійкі ніжки, а моделі зі сталі — надійну підставку.

 

Печі-каміни Kratki

 

Переваги печей-камінів Kratki

 

Печі від польського виробника мають місткі топки, розраховані на використання полін довжиною 25-35 см. У багатьох моделях є спеціальний бар'єр, який перешкоджає випаданню дров.

 

Наявність дефлектора димоходу сприяє покращенню тяги та максимальному згорянню палива. У деяких печах передбачена камера для вторинного допалу газів. Завдяки цій функції виділяється більше тепла і зменшується кількість викидів в атмосферу.

 

Безпеку у користуванні каміном гарантують герметичні шви між частинами корпусу, на міцність яких не впливає висока температура.

 

Камінні печі Kratki відрізняються компактними габаритами, тому підходять для обігріву навіть невеликих приміщень. Мала вага та розміри дозволяють перенести їх при потребі в іншу кімнату, взяти з собою на дачу тощо. Головне, щоб у приміщенні була вентиляція та можливість встановити димохід. Вироби виготовлені у класичному стилі мають прямокутну форму та декоративні елементи. Печі-каміни зроблені у футуристичному дизайні виглядають як циліндри на ніжці-підставці. Стильною окрасою Вашого інтер'єру стане овальна піч без гострих кутів.

 

Найбільшим постачальником печей-камінів Kratki в Україну є інтернет-магазин «Дім тепла». В нашому каталозі Ви знайдете оригінальні моделі різних потужностей та конфігурацій, що дозволяє вибрати найкращий варіант для своїх потреб.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Камины и печи / Фото 11:27 Вівторок 0 1 102 У найбільших Пунктах Незламності Кременчука встановлюють булер’яни У кременчуцьких Пунктах Незламності, які мають великі площі і можуть розмістити велику кількість людей, встановлюють твердопаливні опалювальні пристрої — булер’яни. Про це повідомляє прес-служба Кременчуцької міськради.