» » » » Обрати покриття для підлоги: найширший асортимент від салону «ВіоПол»
12:07 Понеділок 0 1 448
12:07, Понеділок, 12 вересня 2022

Обрати покриття для підлоги: найширший асортимент від салону «ВіоПол»

Завершальним етапом ремонту у приватному будинку чи звичайній міській квартирі є облаштування підлоги. Сьогодні зацікавлений покупець знайде величезне різноманіття підлогових покриттів на будь-який смак та гаманець. Зрозуміло, дорожчі матеріали слугуватимуть набагато довше, зберігаючи при цьому свій стильний вигляд. У салоні покриттів для підлоги «ВіоПол» у Києві Вам запропонують найкращі варіанти за приємними цінами. Робити замовлення можуть клієнти й з інших областей України. Усім покупцям гарантують першокласне обслуговування, швидке доставлення та адекватні ціни.

Ламінат на підлогу: його різновиди від «ВіоПол»

 

Цей матеріал швидко став популярним завдяки ціновій доступності, простоті монтажу та подальшого обслуговування, тривалому терміну експлуатації. В інтернет-магазині компанії «ВіоПол» у Києві в широкому асортименті є кварц виниловая плитка, яка за своїм виглядом нагадує покриття з натуральної деревини чи каменю.

 

Кварц вініловий ламінат - купити вініловий ламінат в Києві

 

Це особливий вид вінілового ламінату, що потішить власників наступними перевагами:

 

  • надзвичайна міцність завдяки використанню кварцового піску у виробництві;
  • зовнішній захисний шар завтовшки від 0,3 до 0,7 мм, покриття не боїться UF-випромінювання, довго не стирається, не тріскається й не б'ється навіть після падіння гострих та важких предметів;
  • ідеальний вибір для дитячої кімнати, адже кварц-вінілова плитка не ковзька, екологічно безпечна, має гарні теплоізоляційні властивості;
  • великий вибір відтінків під дерево чи натуральний камінь для інтер'єру Вашого помешкання.

 

В каталозі салону «ВіоПол» у Києві представлено й інші типи вінілового ламінату: SPC вініл на кальцієво-полімерній основі, Rigid вініл підвищеної міцності. Є також і доступніші за ціною види ламінату з безліччю варіантів забарвлень. Консультанти у салоні «ВіоПол» порадять відвідувачам ламинат різного призначення. Наприклад, для зали чи спальні можна обирати недорогі типи покриття середнього та низького класу міцності. Якщо ж плануєте стелити нову підлогу у ванній кімнаті, коридорі чи на кухні, варто обирати водотривкий ламінат.

 

Купити ламінат в Києві і Україні

 

Салон підлогових покриттів «ВіоПол» у Києві: переваги для покупців

 

Компанія постачає гуртом та вроздріб продукцію відомих європейських та українських виробників. Окрім ламінату тут можна замовити у будь-яких обсягах наступні матеріали:

 

  • паркет та паркетну дошку;
  • корок — коркові покриття для підлоги та стін;
  • килими, ковролін;
  • декінг, терасну дошку;
  • стінові панелі.

 

Звісно, є в асортименті всі необхідні супутні товари для монтажних робіт та догляду: клеї, герметики, підкладка, лаки, плінтус та пороги. Уся наявна продукція відповідає найвищим стандартам якості, на неї діє тривала гарантія.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Напольные покрытия 14:01 П’ятниця 0 1 272 Линолеум для кухни — практичное напольное покрытие Кухня — особая зона квартиры. Её пол подвергается воздействию самых разнообразных веществ и жидкостей, которые порой проливаются даже у самой аккуратной хозяйки. На кухонном полу со временем появляются «шрамы» от падающих приборов, горячих крышек или сковородок, ножек мебели или каблучков хозяйки и её подруг. При этом всем хочется, чтобы пол был не скользким, тёплым и не источал вредные для здоровья вещества. Для этих целей прекрасно подойдёт такое напольное покрытие, как линолеум.