» » » » Ресторани та піцерії Il Molino у Києві: швидка доставка італійської їжі
20:18 Вівторок 0 2 629
20:18, Вівторок, 1 червня 2021

Ресторани та піцерії Il Molino у Києві: швидка доставка італійської їжі

Італійські страви швидко стали популярними в Україні. Вони смачні та поживні, швидко втамовують голод та надають енергії на багато годин. Це ідеальний вибір для швидкого перекусу. Якщо Ви бажаєте замовити піцу з доставкою у Києві, зробити це можна за посиланням https://ilmolino.ua/delivery.html у мережі ресторанів Il Molino. Обираючи саме цю компанію, Ви отримуєте найсмачніші та найсвіжіші страви, які Вам доставлять протягом однієї години. Піцерії Il Molino відкрито у різних районах міста. Сюди Ви маєте змогу завітати у будь-який день тижня з друзями або дітьми.

Переваги піци Il Molino у Києві


Ця мережа частує своїх клієнтів справжньою італійською їжею, виготовленою за оригінальними рецептами. Для приготування піци використовуються лише натуральні та якісні інгредієнти. А завдяки оперативній роботі служби доставки, усі клієнти отримують свої замовлення максимально свіжими та теплими. Вас здивує різноманіття видів піци, котру тут можна замовити:
  • Монтімаре з цільнозернового борошна, лосося, сиру моцарела, руколи та інших спецій;
  • Такіно Барбекю з м'ясом індички, чорною цибулею, солодким перцем;
  • Пепероні Меланжане — до складу входять салямі, пікантні баклажани, пармезан;
  • традиційна Маргарита з перетертим сиром, овочами та базиліком;
  • Карбонара з яйцями, моцарелою, пармезаном тощо.

Заказать итальянскую еду с доставкой на дом или офис

Це лише п'ять популярних рецептів. А насправді їх набагато більше. Якщо, наприклад, ви дотримуєтесь вегетаріанської дієти, з легкістю знайдете піцу без м'яса та продуктів тваринного походження. Вам гарантують найвищу якість. У каталозі можна знайти різні порції як для дитячого меню, так і для цілої компанії друзів.

Італійське меню у Києві від Il Molino


Звісно, ресторани італійської їжі завжди готові запропонувати своїм клієнтам не лише піцу, але й інші популярні страви:
  • салати;
  • супи;
  • італійську пасту;
  • оригінальні закуски;
  • найширший вибір десертів.

Якщо ж у Вас невеличке свято, бажаєте відсвяткувати підвищення по службі чи збільшення зарплатні, додати настрою Вам допоможуть напої: ігристі вина, пиво, солодка вода, соки тощо. Обирайте найкраще онлайн, або безпосередньо заходьте до піцерій Il Molino. Тут на Вас чекає найкраще обслуговування та цілком прийнятні ціни. Постійні покупці мають змогу накопичувати бонуси, котрі згодом можна використовувати для оплати Ваших нових замовлень.

Доставка еды в Киеве - Il Molino

Варто звернути увагу й на акційні пропозиції. Для Вас приготовано різні набори та готові меню зі швидкою доставкою. Крім того, щоб піца або паста була ще смачнішою, можете придбати до неї справжнє ірландське віскі за дійсно вигідною ціною. Якісний сервіс — основна причина, чому багато киян обирають саме Il Molino.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Продукты питания 11:22 Середа 0 697 Окремі категорії кременчужан щомісяця забезпечуються безкоштовними продовольчими наборами На засіданні виконкому Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області було затверджено Положення про порядок забезпечення продуктовими наборами окремих категорій громадян Кременчуцької міської територіальної громади. Про це повідомляє прес-служба Кременчуцької міськради.