15:37 Субота 0 1 230
15:37, Субота, 10 грудня 2022

З чого почати замовлення кухні

Останнім часом досить популярними стають кухні на замовлення від виробника, які мають сучасний вигляд, практичні й легко доглядаються. Гарнітури розрізняються розмірами, кількістю шафок, розташуванням полиць та іншим. Тому варто заздалегідь підготуватися до замовлення кухонного гарнітуру й врахувати особливості й нюанси приміщення.

Що повинно бути на кухні для максимального комфорту та функціональності

 

З чого почати замовлення кухні

 

Кухня – це місце, де кожного дня збирається родина, можуть завітати друзі та сусіди, йде процес приготування, консервування, випікання. Дизайнерські кухні на замовлення повинні відповідати багатьом критеріям:

 

  • Практичність. Меблі призначені для зберігання побутових речей, продуктів, посуду. Чим більше надійних, міцних полиць і шухлядок, тим краще. Але важливо, щоб вони були приховані за привабливим фасадом, легко висувалися, мали окремі відсіки.
  • Охайний вигляд. Красивий фасад приваблює багатьох замовників, тому зовнішній вигляд має бути сучасним, органічно поєднуватися з дизайном кімнати.
  • Легке миття. Прибирання на кухні завжди забирає багато часу. Бризки та плями від приготування залишають слід на поверхнях та потребують ретельного очищення. Матеріал повинен витримувати перепади температури, вологості, бути стійким до мийних засобів.
  • Зручність. Ніяких зайвих кутів чи виступів, широкий прохід, можливість поставити холодильник та іншу побутову техніку.
  • Ціна. Найбільше уваги приділяється вартості меблів. Не усі індивідуальні проекти є дорогими через акційні знижки, налагоджене виробництво. Тому ціни кухні на замовлення повністю чесні та виправдовують себе.

 

Незалежно від площі приміщення треба врахувати багато моментів, щоб меблі були функціональними та мали привабливий вигляд і через 20 років.

 

Обрання моделі

 

Кухні на замовлення від виробника

 

Перед тим, як обрати кухні на замовлення в Києві, необхідно попередньо продивитися декілька різних варіантів на сайті виробника Restyle. Слід зробити 3D-моделювання, внести корективи, розрахувати кожну деталь.

 

Оздоблення кімнати

 

Ремонт у приміщенні починають після розробки проекту. Це потрібно, щоб точно знати, де монтувати розетки, світильники, якого кольору будуть стіни.

 

Розташування

 

Планування проходів та робочої зони повинно враховувати наявність техніки, домашніх улюбленців з їхніми мисками, маленьких дітей, організацію безпеки. Стандартне розташування передбачає монтування меблів вздовж стін. Але, якщо дозволяє площа, можна звернути увагу на острівні конструкції, які відрізняються функціональністю. Суміжні кімнати без дверей допоможуть збільшити корисну площу й розмістити багато полиць та шафок.

 

Коли вирішено робити індивідуальний дизайн, виготовлення кухні на замовлення повинно враховувати площу кімнати, розміри меблів, кількість домочадців та домашніх тварин. Зробити практичний ескіз майбутнього гарнітуру допоможуть професійні дизайнери в компанії, також спеціалісти Restyle проведуть точні вимірювання. Кожна функціональна кухня починається з яскравої ідеї.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Мебель и фурнитура 17:59 П’ятниця 0 1 395 Облаштування маленької кухні: які меблі купити і по чому Для початку — використовуйте прийоми візуального розширення. Це можуть бути горизонтальні лінії вздовж однієї зі стін або дзеркальні поверхні. Після того, як ремонт буде закінчено, потрібно переходити до меблів. Існує шість варіантів планування кухонного гарнітура, але власники маленьких кухонь можуть скористатися лише двома з них.