» » » » Все що Ви хотіли знати про сенсорний кіоск
16:09 Середа 0 2 497
16:09, Середа, 31 січня 2018
Гаджеты 2 497 0

Все що Ви хотіли знати про сенсорний кіоск

Розвиток технологій щодня знаходить своє відображення в різних галузях людської діяльності і робить наше життя більш комфортним. Тепер для отримання кваліфікованої консультації, наприклад, в банківських установах, не обов’язково звертатися до співробітників. Більшість операцій можна виконати самостійно, якщо скористатися сенсорним кіоском.
Сенсорний кіоск або термінал – це програмно-апаратний комплекс, основною задачею якого є надання необхідної інформації людям в офісних приміщеннях, банківських установах, вокзалах, аеропортах, торгових точках або інших громадських місцях. Сенсорні кіоски різноманітні за своєю конструкцією, дизайном, місцем розташування та комплектацією, але виконують подібні функції.

сенсорний кіоск

Різновиди сенсорних кіосків


  1. Підлогові інформаційні кіоски на сьогоднішній день є найбільш розповсюдженими. Їх можна часто побачити в магазинах, торгово-розважальних центрах, банках. Сенсорний екран та незвична конструкція корпусу виглядає досить привабливо та забезпечує зручне користування. Такі термінали виготовляються з надміцних матеріалів, які не схильні до механічного та зовнішнього впливу.
  2. Настінні сенсорні кіоски відрізняються від підлогових меншим функціоналом, але займають набагато менше корисного простору та органічно вписуються в будь-який інтер’єр. В залежності від сфери використання можуть комплектуватися додатковим обладнанням.
  3. Настільні сенсорні кіоски монтуються в стіл, що дає можливість організувати комфортне робоче місце для роботи з терміналом. Також можливе використання з додатковим обладнанням.

Основні переваги сенсорних кіосків


В першу чергу використання сенсорних кіосків сприяє автоматизації багатьох процесів, які раніше могли виконувати тільки співробітники певних організацій. За рахунок цього можливе скорочення робочого персоналу, а разом з цим й покращення сервісу. Розміщення терміналу не потребує багато місця, а використання додаткового обладнання значно розширює його функціональні можливості. Ударостійкий корпус збільшить термін його експлуатації та захистить програмне забезпечення від стороннього втручання. Простота користування та оперативність надання інформації протягом 24 годин є ще одним плюсом інформаційних кіосків. А інтеграція терміналу з різними базами даних дає можливість швидко та якісно обробляти дані в режимі онлайн.

Безперечно, сенсорні кіоски – це техніка майбутнього, завдяки своїй зручності, простоті та функціональності.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Гаджеты 12:05 Четвер 0 1 913 Apple Watch SE — умные часы для современных людей Apple Watch SE — усовершенствованная модель смарт-часов от компании Apple, которая сочетает в себе дизайн, доступность и многофункциональность. Гаджет подойдёт тем, кто хочет получить все плюсы Эпл Вотч, но не готов платить за лишние возможности.