» » » » Ноутбуки бу — вигідне вкладення грошей
12:42 Середа 0 4 282
12:42, Середа, 26 грудня 2018
Гаджеты 4 282 0

Ноутбуки бу — вигідне вкладення грошей

Складно уявити собі життя сучасної людини без якісного лептопа, який використовується в домашніх умовах, на роботі, у відрядженнях, в інших життєвих ситуаціях. Компактні переносні комп'ютери сьогодні скрізь і всюди. Це засіб для ігор, розваг, навчання.
Хороший laptop з прекрасними характеристиками потужності обов'язково знадобиться бухгалтеру, програмісту, юристу, викладачу і багатьом іншим людям, зайнятим в різних професійних сферах діяльності. Всім добре відомий той факт, що якісний laptop сьогодні коштує дуже дорого. Купувати комп'ютер з мінімальними технічними характеристиками — це не завжди обгрунтовано, так як він не зможе потягнути складні завдання, відповідно, в деяких питаннях буде абсолютно марним.

У такому випадку найрозумніше рішення-купити ноутбук бу, привезений з Європи або зі Сполучених Штатів Америки. Ну хіба це можливо, купити лептоп з ЄС або з США в оригінальному виробництві у вітчизняному магазині? Звичайно, так! Якщо звернутися у професійний інтернет-магазин https://lviv.pc.com.ua/, який реалізує якісні імпортні ноутбуки:
  • потужні;
  • практичні;
  • довговічні;
  • які мало були в експлуатації.

Ноутбуки бу в Україні з Європи: умови придбання


Будь-яких особливих умов щодо купівлі такої техніки, яка раніше вже використовувалася в Європі - не існує. Проте, покупець, який вирішив зробити придбання і купити б/у ноутбуки в Києві, повинен знати, що ця техніка експлуатувалася, найімовірніше, в одному з європейських офісів:
  • у Німеччині;
  • у Фінляндія;
  • в Чехії, інших країн.

Експлуатація проходила у вкрай щадному режимі. Адже країнах ЄС суворо дотримуються вимоги по експлуатації офісної техніки. Такі комп'ютери працювали 5 днів на тиждень 6-8 годин в день. Вони експлуатувалися в приміщеннях, які ретельно очищалися від пилу, в яких підтримувалася визначена вологість, необхідна для безпроблемної і безпечної експлуатації електроніки.

На ноутбуки бу ціна в інтернет-магазині мінімальна. Вартість може бути від 2 до 5 разів нижче, ніж на нові лептопи, що продаються в місцевих магазинах електроніки. Це обумовлено тим, що технічні пристрої позиціонуються вживаними. При цьому вони мають дуже хороші технічні характеристики, оснащені потужною операційною системою. У таких комп'ютерів якісний монітор, на якому немає:
  • битих пікселів;
  • розлучень;
  • подряпин;
  • інших дефектів.

Корпуси у комп'ютерів теж без потертостей, без будь-яких тріщин і видимих недоліків. Вся б\у техніка виключно якісна. Лептоп можна купувати і відразу ж використовувати, без якогось апгрейда або спеціального обслуговування.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Гаджеты 12:05 Четвер 0 1 942 Apple Watch SE — умные часы для современных людей Apple Watch SE — усовершенствованная модель смарт-часов от компании Apple, которая сочетает в себе дизайн, доступность и многофункциональность. Гаджет подойдёт тем, кто хочет получить все плюсы Эпл Вотч, но не готов платить за лишние возможности.