15:53 Субота 0 477
15:53, Субота, 27 липня 2024

Усе, що потрібно знати про Apple Watch Series 9

Apple Watch Series 9 не просто розумний фітнес-браслет. Це Ваш особистий помічник з питань здоров'я та фітнесу, стильний пристрій та навіть бізнес-партнер. У цій статті ми розповімо про головні переваги дев'ятих Watch, та що робити в разі виходу з ладу цього гаджету.

Дисплейний модуль

 

В Apple Watch 9 яскравість екрану збільшили до 2 000 ніт. Максимальна насиченість активується самостійно, наприклад, коли виходите на вулицю в сонячний день. Це розроблено спеціально для підвищення комфорту під час перегляду необхідної інформації. Особливо це важливо, коли бігаєте, їдете на велосипеді.

 

Але запчастина залишається однією з найуразливіших. Це скляна пластина, яка не має додаткового шару захисту від розбиття. Тому дуже часто в сервісний центр AppleFix звертаються щоб виконати ремонт Apple Watch та встановити нову оригінальну матрицю.

 

Акумуляторна батарея

 

Тривалість автономної роботи годинника не змінюється вже 9-й рік поспіль. Офіційно Apple стверджує, що він дорівнює 18 годинам, але під час тестів жодного разу не вдалося добитися менш ніж 30 годин. Девайс при інтенсивному навантаженні працює повноцінний робочий день. Якщо не записувати тренування, зменшити яскравість дисплею, то можна подовжити функціонування гаджету до двох діб. З часом запчастина зношується і рано чи пізно знадобиться заміна АКБ в професійному сервісному центрі Apple.

 

Ремонт Apple Watch

 

Дизайн та процесор

 

Годинники Series 9, як і раніше, виробляють у форматі 41 мм, 45 мм, у кольорах Starlight, Midnight, Silver, (PRODUCT)RED, а також із нержавіючої сталі в золотому, срібному, графітовому корпусах. Найбільшою апаратною зміною в дев'ятій серії стало нове залізо S9, яке також лежить в основі Watch Ultra 2 та введення чотириядерного процесора Neural Engine, що вдвічі швидший, ніж у S8.

 

Фізична активність

 

Більшість людей переважно купують Епл Вотч для спортивних вправ і для того щоб контролювати життєві показники. У новому поколінні девайс точно визначає температуру тіла, відстежує пульс, оцінює стан сну та перебіг його фаз. Він може зробити ЕКГ. Додатково повідомить, якщо частота серцевих скорочень вийде за рамки норми. Крім того, годинник можливо і потрібно використовувати як крокомір, лічильник калорій під час спортивних тренувань. У його пам'яті містяться безліч варіацій тренувань та фізичної активності.

 

Дзвінки та повідомлення

 

За допомогою Apple Watch Series 9 можна надсилати і отримувати текстові повідомлення, здійснювати дзвінки та виходити в мережу інтернет. Вони містять функцію екстреного зв'язку та відправлять сигнал SOS в екстремальній ситуації. А з урахуванням поліпшеної батареї, завжди зможете залишатися на зв'язку зі своїми рідними чи близькими.

 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Гаджеты 17:00 П’ятниця 0 993 Как выбрать идеальный планшет: Практическое руководство Планшет становится всё более популярным устройством в жизни многих людей. Но как выбрать идеальный планшет, который будет отвечать всем Вашим требованиям? В этом руководстве мы рассмотрим ключевые аспекты, на которые следует обратить внимание при покупке.