» » » » Як весело відсвяткувати день народження дитини влітку
20:43 Субота 0 17 689
20:43, Субота, 11 серпня 2018
Подарки 17 689 0

Як весело відсвяткувати день народження дитини влітку

Літо — це найщасливіша пора року для дитини, яка ходить до школи, адже влітку розпочинаються найдовші канікули і кожен день схожий на свято. Якщо ж ще й день народження припадає на один з літніх місяців, то щастя й радощів буде вдвічі більше. А ось батькам треба замислитися над питанням, як правильно організувати та змістовно провести цей день.

Ідеї проведення дня народження влітку


Перш за все треба приготувати цікаві привітання. На сайті дитячого порталу «Пустунчик» Ви знайдете смішні привітання для друга, якщо Вашу дитину запросили на святкування. Гарне побажання, яке висловлене у віршованій формі, — це вже гарантія того, що усім запрошеним буде весело і цікаво. Завчіть декілька таких віршиків для різних нагод: побажання приятелю чи подрузі, однокласниці чи другу дитинства.

По-друге, необхідно скласти сценарій. Влітку може бути дуже гаряче на дворі, тому намагайтеся вибрати таке місце, де усі почуватимуться добре та буде багато місяця для ігор та забав. Наприклад, якщо Ви живете у приміському котеджі, поруч є ставок, річка чи Ваш власний басейн, то тут усі почуватимуться комфортно і затишно.

Правильним рішенням буде запрошення аніматорів, які перетворять свято на справжню театралізовану виставу:
  • придумають цікаві конкурси;
  • займуться з дітьми співами та танцями;
  • покажуть неймовірні фокуси й заспівають пісень.

Це вигідно й для батьків, адже поки діти будуть зайняті з артистами-аніматорами, можна буде поспілкуватися на інші теми, які стосуються дорослого життя.

Ідеї проведення дня народження

Куди поїхати на день народження


Звісно, що не у кожної сім'ї є власний котедж з басейном, але це не значить, що день народження не треба святкувати. Майже у кожному великому місті з'явилися великі торгові центри, де є все необхідне для влаштування різних свят:
  • боулінг;
  • атракціони, ігри, автомати;
  • батути;
  • дитячі кімнати розваг тощо.

Якщо день народження випадає на вихідний день, треба заздалегідь замовити місця, адже здебільшого щовихідного вони усі зайняті. Також діти з великою радістю проведуть цей святковий час в аквапарку, пограють у пейнтбол або лазертаг. Що цікаво, у багатьох закладах батькам достатньо сплатити вартість квитка на декілька годин і можна лишити дітей самих, бо вони знаходитимуться під наглядом досвідченого інструктора.

Як бачимо, ідей для проведення дитячого свята влітку існує дуже багато. Вибір залежить від ваших фінансових можливостей і бажань самої малечі.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Подарки 17:20 Субота 0 745 Лучшие подарки для мамы О важности мамы в жизни каждого человека сказано уже много. Она проходит с нами каждый этап жизни с момента появления. Большинство из того что мы умеем – это заслуга наших родителей. Поэтому так хочется отплатить маме чем-то хорошим, чем-то, что ей действительно понравится.