» » » » Фунгіциди: що ви повинні знати для захисту свого врожаю
14:00 Четвер 0 694
14:00, Четвер, 11 січня 2024
Урожай 694 0

Фунгіциди: що ви повинні знати для захисту свого врожаю

Всі, хто має сад чи город, прагнуть зібрати багатий урожай восени. Для досягнення цієї мети вони використовують спеціальні засоби — фунгіциди. Ці речовини ефективно борються з різними джерелами хвороб рослин, наприклад такими, як септоріоз, антракноз, борошниста роста, парша, фузаріоз та інші. Перш за фунгіцидні препарати пригнічують розвиток грибків та їхніх спор.
Купити фунгіциди за оптовими цінами

 

Фунгіциди можуть бути різними за своїм хімічним складом:

 

  • Неорганічні, які можуть містити такі речовини, як мідь, залізо, сірка, марганець та інші.
  • Органічні, які не містять важких металів і мають короткий термін зберігання в ґрунті.

 

За дією на збудника, фунгіциди поділяються на профілактичні та лікувальні. Профілактичні фунгіциди використовуються для попередження захворювань рослин, а лікувальні — для лікування вже інфікованих рослин.

 

Існує ще одна класифікація фунгіцидів, яка поділяє їх на контактні та системні. Контактні фунгіциди залишаються на поверхні рослини. Їх ефективність залежить від ряду факторів, таких як погодні умови, кількість препарату та його хімічна стійкість. Системні фунгіциди проникають всередину рослинних тканин. Їх ефективність залежить від швидкості проникнення в тканини рослин.

 

Сьогодні на ринку є фунгіциди, які призначені для обробки як посівного матеріалу, так і самої рослини під час її вегетації або спокою. Є окрема група препаратів, які призначені для обприскування зернових складів або овочів. Універсальні препарати також користуються попитом серед власників земельних ділянок. Ціна на препарати залежить від таких факторів, як тип, виробник, види упаковки та інші.

 

Перед використанням фунгіцидів для саду важливо детально ознайомитися з інструкцією і слідувати рекомендаціям. Зазвичай рекомендується обприскувати рослини в саду або городі в суху безвітряну погоду, найкраще вранці або ввечері, коли немає палючого сонця. Під час роботи важливо подбати про власний захист, використовуючи захисні рукавиці, респіратор або пов’язку.

 

Також фахівці наголошують, що якщо через деякий час після використання препарату випаде дощ, це може трохи зменшити його ефективність. Фунгіциди слід зберігати в сухому місці, якомога далі від продуктів харчування.

 

Замовити фунгіциди в Україні можна в інтернет-магазині Зернина за посиланням https://zernina.com.ua/fungicidi. На сайті представлений широкий вибір препаратів під різні культури: виноград, персики, яблуню, технічні культури (соя, соняшник, пшениця, кукурудза) та ін. Компанія пропонує конкурентні ціни та швидку доставку по Україні.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Урожай / Фото 13:58 Неділя 0 644 Підвищуйте якість зерна з допомогою NIRS DA1650 та Infratec 1241 Зерно — це ключовий елемент у сільському господарстві, і його якість безпосередньо впливає на кінцевий результат у виробництві продуктів. Для контролю якості зерна використовуються спеціальні прилади, які дозволяють швидко і точно визначити різні параметри зерна, такі як вологість, білок, олія, крохмаль і т.д. в широкому діапазоні зернових і олійних культур. Існує багато видів приладів для аналізу якості зерна, які відрізняються за принципом роботи, функціоналом, точністю, швидкістю, вартістю і іншими характеристиками. Однак, оцінка якості зерна може бути складною задачею без відповідних технологій.