» » » » Опалювальний сезон у Кременчуці завершується з 1 квітня
14:24 Середа 1 1 395
14:24, Середа, 29 березня 2023

Опалювальний сезон у Кременчуці завершується з 1 квітня

Нагадаємо, з ініціативою дочасно завершити опалювальний сезон і зекономити енергоресурси виступив голова Комітету Верховної Ради з питань енергетики Андрій Герус.
За інформацією прес-служби Кременчуцької міськради, у Кременчуці, як і в інших містах України, провели опитування громадської думки і більшість людей підтримала відключення тепла з 1 квітня.

Цей опалювальний сезон був найважчим за всю історію. Як повідомив міністр енергетики Герман Галущенко під час розширеного засідання президії Конгресу місцевої та регіональної влади, з жовтня минулого року по енергетичній інфраструктурі країни здійснено 31 повітряну атаку, з яких 14 масованих ракетних ударів та 17 — групових атак дронів-камікадзе.

Як відомо, у Кременчуці довелося перебудовувати систему централізованого опалення під альтернативні джерела теплопостачання. Але місто, завдяки підтримці міжнародних партнерів, Офісу Президента, уряду та парламенту з гідністю пройшло цей опалювальний сезон.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    1 комментар
    1. Гість
      Гість з Украина
Kremenchug
      4 квітня 2023 01:44 #553675
      0
      малецький, ти справжній сепар і рашист, замість того щоб не відключати гарячу воду, ти тварюка все-таки нічого не зробив для того, щоб вона залишилася, і зарплату ти отримуєш ні за що, ти просто шматок лайна, сподіваюся коли війна закінчитися, до тебе виродку будуть питання, і ти погань за все відповістиш як і рашисти в раді і в офісі президента !!!
    Отопление 13:11 Неділя 0 1 107 Чи потрібно звертатися до ПФУ для перерахунку пільг та субсидій на придбання твердого пічного палива Для перерахунку розміру виплат пільг та субсидії на тверде пічне побутове паливо в поточному році НЕ потрібно спеціально звертатися до Пенсійного фонду України.