» » » » Безпечність харчової продукції з сертифікатом ISO 22000
12:14 Четвер 0 2 355
12:14, Четвер, 20 червня 2019

Безпечність харчової продукції з сертифікатом ISO 22000

Українські виробники харчової продукції все більше починають орієнтуватися на західні ринки збуту. Але для того, щоб вітчизняні продукти могли вільно продаватися на Заході, необхідно дотримуватися сурових вимог європейських стандартів якості. А щодо цього питання у нас в країні існують серйозні проблеми: застосування заборонених харчових добавок, незадовільні гігієнічні умови на самих виробництвах. Часто також можна зустріти новини, що виробники просто обманюють своїх покупців, коли пишуть на обгортці «Масло» чи «Сир», а насправді продають продукцію на основі пальмової олії.

Вимоги європейських сертифікатів якості


Аби впровадити в Україні абсолютно безпечне харчове виробництво, необхідно дотримуватися певних стандартів. Сертифікація систем управління безпечністю харчової продукції від органу по сертифікації ТОВ «ЄВРОСТАНДАРТСЕРТИФІКАЦІЯ» є реальною можливістю виходу на ширшу покупецьку аудиторію не лише всередині України, але й за її межами. ISO 22000 є стандартом, котрий запроваджує певні вимоги щодо підприємств вздовж усього ланцюга харчового виробництва й дистрибуції, тобто від фермерських господарств до торговельних закладів, що займаються збутом їстівної продукції.

Сертифікат ISO 22000

Що передбачає цей документ:
  • проведення повного аудиту харчового підприємства з метою визначення потенційно небезпечних ланок;
  • внесення змін у процес управління, аби відповідальний персонал отримав змогу запобігти виникненню чинників небезпеки та порушенням норм стандарту;
  • запровадження системи контролю якості та відповідності нормам законодавства як вітчизняного, так і міжнародного щодо безпечності продуктів.

Ця система вже успішно функціонує на багатьох українських підприємствах, наслідки чого ми бачимо у зростанні обсягів збуту продукції в Україні та інших країнах ЄС, ба навіть у США та Канаді.

Переваги отримання сертифікату ISO 22000


Сертифікація систем управління безпечністю харчової продукціїЯкщо вашою метою є вихід на європейські ринки, запровадження даної системи управління безпечністю харчової продукції є свідченням того, що ваша продукція відповідає найсуворішим європейським вимогам. Плюси ви відчуєте у найближчий час:
  • підвищення довіри покупців до вашої марки;
  • можливість співпраці з великими українськими мережами роздрібної та гуртової торгівлі;
  • спрощений вихід на ринки інших держав, де також дотримуються норм цього стандарту.

Крім того, ви демонструєте власну турботу про здоров'я української нації, оскільки ваші продукти не становитимуть небезпеку для споживачів.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Продукты питания 13:28 Середа 0 680 Безопасность пищевых продуктов: упаковка хлеба и хлебобулочных изделий Сегодня поговорим об упаковке хлебобулочных изделий. Недавно Госпродпотребслужба получила такое обращение от потребителя: «В одном из магазинов города продаётся хлеб без упаковки, пакет нужно покупать отдельно, является ли это нарушением?».