Вимоги європейських сертифікатів якості
Аби впровадити в Україні абсолютно безпечне харчове виробництво, необхідно дотримуватися певних стандартів. Сертифікація систем управління безпечністю харчової продукції від органу по сертифікації ТОВ «ЄВРОСТАНДАРТСЕРТИФІКАЦІЯ» є реальною можливістю виходу на ширшу покупецьку аудиторію не лише всередині України, але й за її межами. ISO 22000 є стандартом, котрий запроваджує певні вимоги щодо підприємств вздовж усього ланцюга харчового виробництва й дистрибуції, тобто від фермерських господарств до торговельних закладів, що займаються збутом їстівної продукції.

Що передбачає цей документ:
- проведення повного аудиту харчового підприємства з метою визначення потенційно небезпечних ланок;
- внесення змін у процес управління, аби відповідальний персонал отримав змогу запобігти виникненню чинників небезпеки та порушенням норм стандарту;
- запровадження системи контролю якості та відповідності нормам законодавства як вітчизняного, так і міжнародного щодо безпечності продуктів.
Ця система вже успішно функціонує на багатьох українських підприємствах, наслідки чого ми бачимо у зростанні обсягів збуту продукції в Україні та інших країнах ЄС, ба навіть у США та Канаді.
Переваги отримання сертифікату ISO 22000

- підвищення довіри покупців до вашої марки;
- можливість співпраці з великими українськими мережами роздрібної та гуртової торгівлі;
- спрощений вихід на ринки інших держав, де також дотримуються норм цього стандарту.
Крім того, ви демонструєте власну турботу про здоров'я української нації, оскільки ваші продукти не становитимуть небезпеку для споживачів.
Что Вы думаете об этом? Напишите первым!