» » » » Чоловіча термобілизна: як обрати найкращий захист
15:23 Неділя 0 2 472
15:23, Неділя, 22 серпня 2021

Чоловіча термобілизна: як обрати найкращий захист

Термобілизна — це вид спіднього одягу, що виконує декілька функцій. Це не лише підтримання оптимальної температури тіла взимку. Якісну термобілизну можна використовувати навіть влітку для відведення вологи та забезпечення терморегуляції шкіри. Якщо Вас цікавить якісна чоловіча термобілизна, необхідно розібратися з її різновидами. Враховують також й інші моменти, наприклад, для яких цілей купують даний вид одягу.

Для чого потрібна термобілизна чоловікам


Чоловіча термобілизнаВже сама назва свідчить, що білизну використовують для зберігання тепла. Дійсно, її виготовляють з еластичних синтетичних матеріалів з мікроскопічними порами, за рахунок чого створюється шар повітря між тканиною та шкірою. А повітря, як відомо, є найкращим середовищем для теплоізоляції. Така структура має й іншу перевагу — у літній час, коли на дворі спека, а шкіра швидко пітніє, через цю мікроскопічну перфорацію піт випаровується. Завдяки цьому тканина, з котрої виготовлено термобілизну, довше залишається сухою.

Виокремлюють наступні різновиди термобілизни:
  • зимова — її шиють із грубшого матеріалу для збереження природного тепла тіла;
  • спортивна — виготовляється з еластичних тканин з ефектом компресії;
  • для повсякденного використання — вдало поєднано функції зігрівання та ефективного відведення вологи;
  • для бігу та активних видів спорту — від спортивної відрізняється пласкими швами, що не подразнюють шкіру під час вправ та ігор.

Зазначимо, що є й різні форм-фактори. Так, якщо збираєтеся на полювання чи риболовлю, найкращим варіантом стане повний комплект чоловічої термобілизни у вигляді трико. Можна також окремо придбати чоловічі лосини, футболки, светри, шорти з еластичної тканини для захисту окремих ділянок тіла.

Переваги придбання чоловічої термобілизни


Якщо Ви активно рухаєтеся, навіть взимку, у звичайному одязі може бути спекотно. Термобілизна виготовляється таким чином, аби сприяти відведенню вологи та збереженню тепла. У її перевагах встигли переконатися тисячі покупців в Україні та інших країнах:
  • швидко висихає;
  • захищає м'язи від розтягнень та травм під час виконання різноманітних вправ;
  • у ній Ви почуваєтесь комфортно у будь-яку пору року;
  • простий догляд — можна прати у звичайній машинці;
  • коштує відносно недорого.

Купити чоловічу термобілизну

Купувати термобілизну чоловічу можна для різноманітних цілей. Навіть, коли приходить зима й температури швидко знижуються, одягайте термобілизну під Ваш звичайний одяг. Ви відчуватимете тепло протягом доби. Не обійтися без неї рибалкам та мисливцям. Військові також носять термобілизну завдяки її властивостям, що дозволяють почуватися комфортно за будь-яких умов.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Туризм и походы 13:11 П’ятниця 1 2 014 Панама тактична: стиль та комфорт у гарячу погоду Літо наближається, і разом із ним приходять спекотні дні. Як зберегти стиль та комфорт у таку погоду? Одним з кращих аксесуарів для захисту від сонця та надання образу шарму є тактична панама. У цій статті ми розглянемо переваги носіння тактичної панами в жарку погоду, найкращі матеріали та конструкцію для таких головних уборів, стилістичні поєднання з панамою і доступні способи вибору правильного розміру для Вашої голови.