» » » » Що потрібно для особистої гігієни у поході
14:17 Середа 0 525
14:17, Середа, 3 квітня 2024

Що потрібно для особистої гігієни у поході

Існує безліч методів, які допоможуть відчути себе свіжим та чистим у похідних умовах. Багато туристів зазвичай не надто переймаються підтриманням чистоти, поки не повернуться додому.

Але це не зовсім правильно й навіть шкідливо. Адже дотримання простих правил гігієни — це запорука гарного самопочуття та можливість уникнути інфекції під час довгоочікуваного відпочинку на природі.

 

Подбати про себе досить просто, якщо заздалегідь купити сухі душі SHOWER PACK для рук та ніг чи тіла. Вони — ефективна та доступна альтернатива не лише вологим серветкам, а й повноцінному душу. У комплект входить рукавичка з гелем-піною, рушник та вода (50 мл). Принцип дії повторює традиційний душ із мочалкою, але не потребує великої кількості води.

 

Сухий душ SHOWER PACK

 

Основні правила гігієни на природі

 

Збираючись у похід чи на відпочинок у кемпінг, досвідчені туристи радять звернути увагу на низку обов'язкових предметів, які дозволять почуватися впевнено та комфортно.

 

Для рук

 

Погана гігієна рук — основна причина шлунково-кишкових розладів.

 

Слідкуючи за тим, щоб вони були чистими після збирання води, відвідування туалету або перед приготуванням їжі, Ви захистити себе та інших.

 

Адже пальці, долоні, нігті можуть бути заражені чужорідними бактеріями, вірусами та мікробами, які можуть потрапити в організм, коли Ви торкаєтеся носу або очей, йдете в туалет або просто дістаєте їжу з сумки.

 

Земля зазвичай усіяна послідом тварин, і до нього дуже легко доторкнутися, навіть не усвідомлюючи цього. Імунна система організму непогано справляється з інфекціями, але не завжди успішно.

 

Тому дезінфектор для рук є незамінним і чудовим багатофункціональним засобом. Його можна використовувати для:

 

  • розпалювання вогню;
  • промивання ран;
  • чищення шкіри перед накладенням пластиру;
  • витирання ніг перед сном.

 

Вибираючи засіб, важливо звертати увагу на його склад: у ньому не повинно бути спирту.

 

Для ніг

 

Ноги це те, що доставить Вас з точки А в точку Б. І, якщо не підтримувати їх у здоровому стані, хороший похід перетвориться на страшенно поганий.

 

Наприкінці кожного дня необхідно ретельно очищати стопи та пальці. Це досить просто зробити серветками або вологою тканиною з мікрофібри. Але якісніша заміна ним — сухі душі для рук і ніг SHOWER PACK. Серветка, що знаходиться в комплекті, просочена гелем, який видалить навіть сильне забруднення та запах.

 

Перед сном можна посипати ноги дитячою присипкою чи натуральним осушувачем «Сушкар». Це допоможе позбавитися пухирів і тріщин, а також нормалізувати функції потовиділення ніг.

 

Для тіла та волосся

 

Купання у річці, озері чи морі не замінить миття тіла з милом, а голови — з шампунем.

 

Тому, готуючись до походу, необхідно заздалегідь передбачити умови встановлення портативного душу на території кемпінгу.

 

Але якщо такої можливості немає, на допомогу прийде продукція SHOWER PACK, а саме:

 

  • Сухі душі, де є рукавичка-мочалка і 2 вологовбиральні рушники. Також доступні набори із водою (сашет 50 мл).
  • Сухі шампуні OPAL POWDER із частинками опала, які буквально за пару хвилин повернуть свіжість волоссю.

 

При прийомі традиційного душу рекомендується користуватися біомилом, яке здатне розкладатися, щоб не шкодити довкіллю.

 

Але щоб не брати цілий шматок, можна купити «МИЛАнички» від SHOWER PACK. В одній упаковці знаходиться 15 пластинок. Однієї вистачає для повноцінного миття рук, ніг чи тіла. Додатковий бонус — натуральний склад та антибактеріальна дія.

 

Замовити ефективну та недорогу продукцію SHOWER PACK можна на сайті showerpack.com.ua. Інтернет-магазин працює 7 днів на тиждень і надсилає замовлення по всій Україні. Гуртовим покупцям та волонтерам пропонуються спеціальні ціни, які дозволять вигідно купувати якісну продукцію вітчизняного виробника.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Туризм и походы / Фото 16:03 П’ятниця 1 2 049 Яке спорядження треба підготувати, перш ніж відправлятися у похід Пішохідний туризм є гарним відпочинком, особливо для людей, чия робота передбачає тривале сидіння за комп’ютером чи іншими приладами. Під час походу отримують помірне навантаження всі групи м’язів, серцево-судинна та дихальна системи, а мозок має безліч нових вражень. Все це позитивно впливає на загальний стан людини. Аби похід приніс лише задоволення і був комфортним, потрібно заздалегідь подбати про відповідне туристичне спорядження. Придбати його можна на сайті https://moderns.ua за доступною ціною.