» » » » Вибрати теплий плед: на які характеристики звертати увагу
11:57 Понеділок 0 1 285
11:57, Понеділок, 5 грудня 2022

Вибрати теплий плед: на які характеристики звертати увагу

Через постійні ракетні обстріли, що руйнують критично важливу інфраструктуру, українцям доводиться звикати до відсутності електрики. А разом з нею зникають водо- та теплопостачання. Температури у квартирах можуть знижуватися до 15-18 градусів. Актуальним стає питання економії енергії та збереження тепла. Навіть у таких складних умовах цілком можливо створити справжній домашній затишок та пережити усі випробування.

Теплі пледи від галереї штор Натуаль у Рівному

 

Купити пледи за найкращими цінами

 

Теплі ковдри та покривала допомагають зберігати тепло. Якщо Ви не бажаєте витрачати кошти на дорогі обігрівачі чи дизельні генератори, можна купити плед у Рівному або з доставленням до будь-якого іншого міста України, де це наразі можливо. Салон штор Натуаль пропонує пледи та домашній текстиль бездоганної якості за найкращими цінами. Тут можна замовити пледи різних розмірів та з різноманітних матеріалів:

 

  • вовняні;
  • бавовняні;
  • акрилові;
  • флісові;
  • з поліестеру.

 

Великий попит серед покупців мають м'які та легкі пледи «травичка» для ліжок і диванів. Додамо, що синтетичні матеріали на кшталт акрилу та флісу поступово витісняють шерсть та бавовну, оскільки за ними набагато легше доглядати, вони приємні на дотик і не подразнюють ніжну дитячу чи жіночу шкіру.

 

Як вибрати гарний плед додому?

 

Пледи флісові, в'язані, плюшеві, вовняні, бавовняні

 

Коли йдеться про збереження тепла, деякі покупці заплющують очі на естетичну сторону. Але пледи та покривала є невіддільною частиною інтер'єру. Бажано, щоб він добре гармоніював з загальним стилем дизайну. З огляду на цей момент у Вас навряд чи виникнуть проблеми з вибором найкращих варіантів, адже у каталозі магазину за посиланням вище представлено різноманітні пледи та покривала:

 

  • з класичним геометричним візерунком;
  • дитячі вироби з яскравими малюнками;
  • новорічні пледи із Сантою та його оленями, Святим Миколаєм та традиційними різдвяними мотивами;
  • різного забарвлення – сірі, білі, бордові, блакитні, різноколірні.

 

Обираючи плед, варто дивитися на виробника та склад. Магазин пропонує продукцію українського, а також іноземного виробництва (Туреччина, США). Натуральні матеріали, звісно, вартують дорожче, але сучасна синтетика майже не поступається їм за експлуатаційними якостями. Ба, навпаки, вона потішить Вас своєю легкістю та тендітністю. Ціни залежать також й від розмірів: на крісло, одно- чи двоспальне ліжко, диван тощо.

 

Мешканці міста Рівного мають змогу особисто відвідати галерею штор Натуаль, аби обрати плед, покривало та інший текстильний декор. Якщо ж Ви мешкаєте в інших регіонах України, на сайті компанії знайдете детальні описи та якісні фото. Зацікавленим покупцям завжди готові допомогти й онлайн-консультанти.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Домашний текстиль / Фото 13:17 Четвер 0 1 536 Как выбрать постельное бельё: рекомендации Постельное бельё играет большую роль в комфортном сне и полноценном отдыхе. Комплект должен быть приятным на ощупь и визуально, нетребовательным к уходу, подходить по размеру. Чтобы правильно выбрать постельное бельё, нужно обращаться в проверенные магазины, такие как https://satin.com.ua/linen/p=2/, где представлено множество комплектов от популярных производителей Украины, Узбекистана, Турции, Китая, Туркменистана. Рассмотрим, на что обратить внимание при выборе.