» » » » Секатор професійного рівня для саду: купити у «Клубі Рослин»
16:11 Вівторок 0 1 609
16:11, Вівторок, 12 жовтня 2021

Секатор професійного рівня для саду: купити у «Клубі Рослин»

Ведення власного саду та городу потребує не лише знань, а й використання професійних інструментів. Якщо недорогі секатори з базару швидко ламаються, треба шукати якісніший інструмент. За посиланням https://plants-club.ua/uk-sekator-ars-vs-9khz на сайті інтернет-магазину «Клуб Рослин» увазі садівників представлено професійний секатор ARS VS-9XZ. Це річ, котра варта коштів, що ви їх сплачуєте за неї. На перший погляд, ціна може здатися доволі високою, але достатньо один раз сплатити вказану суму, й отримаєте інструмент, що слугуватиме Вам протягом багатьох років. З його допомогою матимете змогу обрізати найтовстіші гілки, не докладаючи фізичних зусиль.

Чому секатор ARS VS-9XZ варто придбати


Головна мета, заради котрої купують секатори, — обрізання гілок, винограду, різноманітних плодів тощо. Представлену Вашій увазі модель за посиланням вище виготовлено з надміцної сталі з високим порогом тривкості. Звісно, садовий інструмент часто стикається з підвищеною вологістю, тому захист від іржі та корозії також на висоті — хромоване покриття, яке не боїться прямого контакту з водою.

Секатор ARS VS-9XZ професійний (АРС VS-9ХZ)

Серед інших переваг цього професійного інструменту для садівників наголосимо на наступних моментах:
  • зручні ручки з легкого алюмінію;
  • аби інструмент не ковзав у руці під час роботи, ручки вкрито гумою;
  • хоч секатор має значні розміри, він важить лише 200 грамів, тобто, господар не втомиться, працюючи з ним по двору та саду;
  • широкий спектр застосування — секатор можна купити як для власного саду, так і для використання у фермерських чи тепличних господарствах;
  • потребує мінімум догляду — достатньо очищати леза після праці, іноді змащувати інструмент.

Секатор є достатньо гострим. А завдяки тому, що для його виробництва використано якісну сталь, він довго не потребує гострення. Таким чином, це дійсно якісна та надійна річ, котра знадобиться у будь-якому господарстві.



Садовий інвентар в інтернет-магазині «Клуб Рослин»


Звісно, для роботи у власному саді, та й на подвір'ї також, справжньому господарю необхідні різноманітні інструменти та реманент. Все, що треба, Ви з легкістю знайдете у каталозі інтернет-магазина за вказаним вище посиланням. Мешканці Львова, своєю чергою, мають змогу завітати до відділу гуртового та роздрібного продажу. Тут ви знайдете:
  • вила, граблі, мотики, держаки до них, лопати;
  • секатори, ножиці садові, мачете, сокири;
  • садові пили різноманітних видів;
  • спецодяг та взуття для безпечної та комфортної роботи.

Зазначимо, що компанія «Клуб Рослин» спеціалізується також на продажу рослин, саджанців та багатьох інших речей, що обов'язково знадобляться садівникам та фермерам.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Благоустройство / Фото 11:18 Четвер 0 756 КП «Благоустрій Кременчука» вирощує саджанці квітів у теплицях підприємства Озеленювачі КП «Благоустрій Кременчука» активно готуються до весняного посадкового періоду. Щоб місто прикрашали яскраві квітники, працівники підприємства не тільки закуповують саджанці квітів, а й вирощують посадковий матеріал у власних теплицях.