» » » » Постачання промислових рукавів та з’єднань від компанії «Укр-Флекс»
11:27 Четвер 0 1 702
11:27, Четвер, 13 квітня 2023

Постачання промислових рукавів та з’єднань від компанії «Укр-Флекс»

ПВХ (полівінілхлорид) та ПУ (поліуретан) використовуються в різних галузях промисловості, в тому числі і для виробництва гнучких трубок та рукавів. Промислові рукави з цих матеріалів широко використовуються для транспортування рідин, газів та пари підвищеної температури. Вони використовуються в галузях нафтопереробки, водопостачання, виробництва харчових продуктів, а також у лісовій та сільськогосподарській промисловості. Компанія «Укр-Флекс» займається постачанням ПВХ, ПУ, промислових та гідравлічних рукавів на українському ринку. Також в асортименті компанії з'єднання камлок й інші типи.
З'єднання камлок (CAMLOCK)

Гідравлічні рукави з ПВХ та ПУ використовуються для передачі рідин, що працюють під високим тиском. Вони широко застосовуються в:

 

  • будівельній та механічній промисловості;
  • виробництві машин та обладнання;
  • автомобільній та авіаційній промисловості.

 

Також полівінілхлоридні та поліуретанові рукави знайшли використання у системах кондиціювання та вентиляції повітря, для транспортування повітря та інших газів. ПВХ та ПУ-рукави дуже важливі для різних галузей промисловості, оскільки вони дозволяють переносити рідини та гази з високою точністю та ефективністю.

 

Як з’єднують між собою рукави ПВХ та ПУ

 

Для з’єднання цих гнучких шлангів застосовуються хомути (черв’ячні, дротові, метелики тощо). Високу ефективність показує також з’єднання камлок. Камлок (camlock) – це швидкознімний з'єднувач для рукавів, який дозволяє зливати або перекачувати рідини, не витрачаючи час на складні процедури з'єднання трубок. Зазвичай камлок-з'єднання виготовляють з алюмінієвого сплаву, сталі або латуні.

 

Камлок-з'єднання для промислових та гідравлічних рукавів дозволяють швидко і зручно з'єднувати трубки під тиском. Для стиковки рукавів необхідно вставити штифт в один кінець камлот-з'єднувача, а з'єднувальний елемент – в інший кінець. Камлоки мають різні типи, що дозволяє їх використання в різних галузях промисловості.

 

Замовити з'єднання камлок: алюміній, SS сталь та поліпропілен

 

Існує кілька типів камлок з'єднань, які розрізняються за формою та розміром штифта та з'єднувального елемента. Класифікація включає типи від А до F, а також заглушки DC і DP. Ці типи камлот-з'єднань мають різні характеристики та використовуються в залежності від потреб і специфікацій певної промислової галузі.

 

Камлок-з'єднання досить поширені в нафтогазовій та хімічній промисловості, виробництві лакофарбової продукції, водопостачанні та інших галузях промисловості, де потрібно перекачувати рідини та гази під високим тиском з високою точністю та ефективністю.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Промышленность и производство 15:28 Четвер 0 1 420 Листовой пластик и его применение Пластик листовой — это материал, который широко используется в промышленности и бытовой сфере. Он представляет собой пластиковую плиту, обладающую прочностью, гибкостью и лёгкостью обработки. Листовой пластик доступен в различных разновидностях, каждая из которых имеет свои уникальные свойства и применения.