10:10 П’ятниця 0 1 087
10:10, П’ятниця, 17 вересня 2021

Підбір редукторів для хлібозаводу

Навіть у невеликих містах будівництво хлібозаводів, цехів випічки є дуже рентабельним. Це пояснюється тим, що такий продукт завжди потрібний. При зведенні хлібокомбінатів використовують типові проєкти з високою автоматизацією технологічних процесів, мінімальними витратами на обладнання.

Мотор-редуктори для типових хлібокомбінатів


Оскільки при випічці хліба й хлібобулочних виробів не потрібні великі витрати механічної енергії, при проєктуванні обладнання переважно використовуються черв'ячні редуктори та мотор-редуктори кліматичного виконання.

Борошно й необхідну сировину доставляють автомобілі. Потім за допомогою компресорів завантажують у вертикальні бункери. Вивантаження й дозування здійснюється за допомогою приводів з черв'ячними редукторами. Далі відміряна сировина направляється на просіювання транспортером, який приводиться у дію стандартним мотор-редуктором для норій.

Типи редукторів для підготовки тесту


На наступному етапі підготовлені продукти надходять до тістомісильних машин. Процес замішування тіста для хліба належить до найбільш енерговитратних стосовно потреби механічної енергії. Тому на цьому етапі доцільно застосування багатоступеневих циліндричних редукторів спеціального виконання для промислових мішалок.

Для дозування підготовленого тіста на порції використовуються тісторобні агрегати з низькою швидкістю обертання, які приводяться у дію планетарними, черв'ячними, циліндричними редукторами. Подача тісту здійснюється шнековим транспортером від приводу з циліндричним редуктором з високим передавальним числом.

Далі підготовлені порції тіста подаються за допомогою стрічкового конвеєра у теплові шафи для вистоювання перед випічкою, а потім у пекарські шафи. На великих хлібокомбінатах операції перенесення форм з шаф автоматизовані, у невеликих цехах ці роботи виконують вручну.

Особливості вибору редукторів «Техно-Привід»


Після охолодження готова випічка направляється для пакування, зазвичай харчовою плівкою. Машини напівавтомати працюють від приводу з черв'ячним редуктором. При необхідності забезпечити повільний плавний рух без навантаження, допустимо використання двоступеневої схеми приводу. Вибираючи в компанії «Техно-Привід» мотор-редуктори різних типів від відомих виробників приводної техніки Chiaravalli, I-Mak, Motive, CMR Riduttori, слід враховувати високу надійність, тривалий ресурс пристроїв.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Производство, оборудование 20:06 П’ятниця 0 851 Подготовка оборудования к продолжительной эксплуатации Автоматизированные системы управления предприятием внедряет всё больше компаний. Это комплекс мероприятий, благодаря которым технологические процессы становятся проще, а продукция качественнее. Снижается загруженность персонала, повышается уровень оказания услуг.