» » » » Просте оформлення ОСАГО: автоцивілка онлайн від Friendly Finance
14:44 Субота 0 2 362
14:44, Субота, 7 травня 2022

Просте оформлення ОСАГО: автоцивілка онлайн від Friendly Finance

Автомобілів на дорогах України стає дедалі більше. Завдяки їхній відносно доступній вартості, особливо якщо купуєте автівку зі США чи Європи, великий відсоток мешканців країни має змогу стати водієм. Але разом з тим зростає й кількість дорожньо-транспортних пригод. Винуватець аварії згідно з законодавством зобов'язаний компенсувати заподіяну третій стороні матеріальну шкоду. А якщо зіткнулися дорогі іномарки, сума збитків може бути досить значна. Обов'язковий поліс ОСЦПВ — це вид страхування, що захищає відповідальність водія, котрого визнано винним у скоєнні ДТП.

Електронна автоцивілка: замовити онлайн

 

Поліс ОСАГО слід оновлювати щорічно. Сьогодні немає потреби особисто їхати до офісу страхової компанії. Автоцивілка від Friendly Finance — це зручні умови оформлення. Безпосередньо на сайті за посиланням є безкоштовний онлайн-калькулятор для розрахунку вартості полісу.

 

Автоцивілка онлайн

Які ж фактори впливають на ціну ОСАГО в Україні:

 

  • тип транспортного засобу — легкова автівка, вантажівка, спецтехніка, мотоцикл тощо;
  • об'єм двигуна;
  • місто, де зареєстровано авто;
  • вік та водійський досвід власника, кількість осіб, що мають право керувати транспортним засобом;
  • чи це особисте авто, таксі, службовий транспорт.

 

Приміром, якщо людина мешкає у Києві чи іншому великому місті, поліс коштуватиме дорожче, адже ймовірність аварії вища, ніж у невеличких містечках чи районних центрах. Додамо, що страхова історія власника теж має значення. Водії, котрі старанно дотримуються ПДР, не порушують їх та не потрапляють в аварії, платять набагато менше.

 

Автоцивілка онлайн: переваги електронного ОСЦПВ

 

Паперовий поліс ОСАГО належить до документів, що завжди мають бути у власника із собою. У разі втрати доводиться їхати до СК та замовляти дублікат, інакше на водія може очікувати штраф.

 

Оформити електронне ОСАГО швидко та дешево

Автоцивілка онлайн від Friendly Finance оформляється у цифровому вигляді:

 

  • розраховуєте вартість на онлайн-калькуляторі;
  • сплачуєте вказану суму коштів у зручний спосіб;
  • за декілька хвилин отримуєте електронний поліс на e-mail;
  • його можна видрукувати на принтері без «мокрої печатки», або просто зберігати у пам'яті смартфона.

 

Це сучасна та дуже зручна послуга. За необхідності автоцивілку можна долучити до інших документів у «Дії». Ризик втрати — мінімальний, адже уся інформація зберігається у хмарних сервісах. Зазначимо, що за наведеним вище посиланням усі охочі можуть оформити й інші страхові продукти від провідних компаній «Євроінс Страхування», «Spare»: КАСКО, страхування життя, здоров'я, майна. Термін дії полісу можна обирати від одного місяця до року з автоматичним подовженням.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    18:42 Понеділок 0 2 086 Медичне страхування іноземних громадян в Україні Давайте спочатку розберемось що собою являє медичне страхування іноземців в Україні. Медичне страхування нерезидентів — це один з видів добровільного особистого страхування, що дає можливість отримати грошову компенсацію від страхової компанії, за отримані медичні послуги, у разі захворювання або нещасного випадку. Такими витратами можуть бути: оплата карети швидкої допомоги, стаціонарне лікування, необхідні діагностичні процедури, закупівля медикаментів, тощо. Відшкодування витрат проводиться в рамках обраної програми страхування, та виключно на базі державних та відомчих лікувальних закладів.
    Страхование 15:17 Неділя 0 752 Хто має право на оплату лікарняного в розмірі 100% Відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» допомога по тимчасовій непрацездатності виплачується застрахованим особам у розмірі 100% середньої заробітної плати (доходу) у разі наявності у них понад вісім років страхового стажу.