» » » » Як створити успішний дизайн квартири?
14:02 Понеділок 0 9 440
14:02, Понеділок, 3 жовтня 2022

Як створити успішний дизайн квартири?

Проектуючи дизайн квартири, не варто поспішати та додавати в проект всі популярні світові тренди. Спеціалісти радять спочатку ретельно обдумати, що саме власник бажає бачити в своєму помешканні, які кольори та елементи будуть для нього комфортними, а від чого краще відмовитись. Тільки після цього вдасться сформувати ідеальну картинку майбутнього житла, яку професійні дизайнери перенесуть на папір у виді планів, ескізів та проектів.

Як оформити інтер'єр квартири?

 

Очевидно, що для приміщень різного розміру та форми актуальні різні дизайнерські прийоми, але є ряд рекомендацій, що підійдуть всім:

 

  1. Попередній план дій. Щоб новий дизайн квартири вийшов привабливим і зручним, а ремонтні роботи пройшли без збоїв та затримок, професіонали радять скласти детальний та продуманий план дій, в якому будуть враховані найменші зміни та деталі. Такий дизайн-проект має бути максимально докладним та структурованим, з додаванням не тільки планів, кошторисів та ескізів, а навіть списків з переліком матеріалів та замірами меблів.
  2. Продумане освітлення. Грамотний вибір елементів освітлення може вплинути на позитивне сприйняття всієї кімнати, адже з його допомогою можна підкреслити вдалі сторони та приховати недоліки. Досить часто світильники використовують навіть як елемент зонування та декорування.
  3. Головний елемент кімнати. Сучасний дизайн інтер'єру квартири базується на комфорті і вільному просторі, але дизайнери все одно радять в кожній кімнаті виділяти топовий елемент, який буде одразу привертати увагу. Наприклад, в кухні це може бути якісний обідній стіл, в вітальні — зручний диван, в спальні — вінтажне трюмо і т.п.
  4. Функціональне зонування. Працівники відомої студії рекомендують використовувати чітке зонування простору для того, щоб зробити майбутнє життя більш комфортним і упорядкованим. Наприклад, виділення окремих зон дуже актуально, коли на одній площі проживає кілька людей з різними смаками, або коли одна кімната виконує кілька різних функцій.

 

Крім того, продуманий дизайн квартир повинен враховувати індивідуальні смаки мешканців та популярні світові течії. Якщо грамотно адаптувати побажання власника та круті тренди, житло буде зручним та модним на протязі не одного року. Додайте до цього крутий яскравий декор, який можна змінювати по бажанню, і отримаєте чудовий інтер'єр, що заслуговує перших сторінок модних журналів.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Интерьер и дизайн / Фото 16:08 П’ятниця 0 1 904 Як застосовувати ковані елементи у дизайні будинку та садиби Використання кування в дизайні — це стильно та елегантно. Ковані елементи додають вишуканості та унікальності Вашому проєкту. Цей тип обробки металу дозволяє створювати красиві, оригінальні та елегантні елементи дизайну, які стануть центром уваги, створять враження витонченості та вишуканості. Крім того, ковалі створюють ковані елементи https://artdeco.ua/kovani-elementi у широкому діапазоні стилів — від класичних до сучасних. Зараз можна придбати такі деталі, як декоративні вставки, кріплення, завитки, кришки та заглушки для стовпчиків, меблеві ніжки, прикраси у вигляді листя або квітів, накладки, орнаменти тощо.