» » » » Як обрати підрядника для розробки та реалізації дизайну офісу
15:22 П’ятниця 0 2 286
15:22, П’ятниця, 7 серпня 2020

Як обрати підрядника для розробки та реалізації дизайну офісу

Продуманий дизайн комерційного інтер'єру створює в офісі унікальну атмосферу, привертає клієнтів, викликає інтерес інвесторів та довіру партнерів, мотивує співробітників компанії та підвищує їх продуктивність. Врешті-решт, інвестиції в дизайн офісного приміщення окупаються за рахунок збільшення доходу від бізнесу.
Продумати до дрібниць і самостійно реалізувати такий проект — складна та трудомістка задача. Саме тому власники бізнесу частіше за все звертаються по допомогу до професіоналів. В Україні дизайн офісних приміщень можна замовити в багатьох студіях, тому виникає логічне питання, як обрати досвідченого та сумлінного виконавця.

Як обрати підрядника для розробки та реалізації дизайну офісу

Рекомендації для пошуку дизайнерської студії та подальшої співпраці


На що варто звернути увагу при виборі підрядника:
  • Портфоліо. Бажано віддати перевагу фірмам, у яких в портфоліо, крім візуалізацій, присутньо достатньо реалізованих проектів, оскільки ніщо краще не характеризує студію дизайну інтер'єрів, ніж успішно виконані роботи. Також рекомендується звернути увагу на якість 3д-візуалізації та її реалістичність.
  • Досвід і активна практика. Велике значення має також різноплановість об'єктів і стильових рішень. Бажано, щоб у портфоліо були присутні різні варіанти комерційної нерухомості — реалізовані проекти магазинів, кафе чи ресторанів, офісів. Окрім того слід приділити увагу основному стилю, що притаманний студії, судячи з її робіт. До того ж команда дизайнерів, що працює над дизайн-проектом, має бути в курсі актуальних трендів сучасного дизайну, розбиратися в нюансах інноваційних технік і асортименті на ринку будівельних та оздоблювальних матеріалів.
  • Авторський нагляд. Досить важлива послуга, оскільки повний супровід проекту передбачає гарантію того, що результат, тобто реалізований проект, будет на всі сто збігатися з початковим дизайнерським задумом.
  • Співпраця з ремонтними бригадами. Цей пункт також важливий, адже дизайнер, що розробив проект, і майстри, що втілюють його в реальність, мають бути на одній хвилі. Це дозволить уникнути невідповідності результату початковому проекту.
  • Взаєморозуміння. Професійний дизайнер інтер'єрів не стане нав'язувати своє бачення, з увагою поставиться до побажань замовника, тому, якщо спочатку конструктивний діалог не виходить, є сенс одразу припинити співпрацю та шукати іншого виконавця.

Студія дизайну інтер'єрів Partner Design відповідає всім наведеним вимогам. Ознайомитися з портфоліо, де є приклади вже виконаних робіт спеціалістів студії, та отримати детальну консультацію з комерційних інтер'єрів можна на офіційному сайті компанії.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    13:22 Понеділок 0 1 093 Malina Design Studio – правильне рішення при виборі шпалер Шпалери для стін – швидкий спосіб змінити інтер'єр у кімнаті. Malina Design Studio – це салон шпалер https://www.malinadesign.studio/ у місті Києві, де можна придбати елітні оздоблювальні матеріали відомих світових брендів по приємним цінам. В каталозі компанії зібрані шпалери, виконані у різних варіантах: паперовому, вініловому, флізеліновому та текстильному. На усі матеріали наноситься оригінальний малюнок з покриттям золотим або срібним блиском. На сайті студії є каталог з фотографіями зразків та іншими параметрами шпалер.
    Интерьер 14:00 Вівторок 0 948 Ковролин трава: Удобство и комфорт для Вашего дома Шагая по свежей траве в приятный летний день, мы ощущаем прилив энергии и комфорта. Теперь Вы можете привнести эту естественную атмосферу в свой дом с помощью ковролина трава. Этот инновационный материал обладает уникальными свойствами, которые сделают Вашу жизнь более комфортной и уютной. В этой статье мы рассмотрим преимущества ковролина травы и почему его стоит выбрать для Вашего участка.