» » » » Чому варто купувати ікони та вироби з бурштину
14:55 Субота 0 3 661
14:55, Субота, 3 жовтня 2020

Чому варто купувати ікони та вироби з бурштину

Бурштин є надзвичайним каменем, у ньому зберігається справжнє тепло землі. Він має оригінальний яскравий вигляд, а прикраси з бурштину високо цінуються з найдавніших часів. Добувають це каміння на Поліссі, а застосовують для виробництва різноманітних речей від картин та ікон до талісманів і амулетів. Використовується він також у медицині, косметології та багатьох суміжних галузях. Інтернет-магазин Янтар Полісся пропонує широкий вибір виробів із цього дорогоцінного каміння.

Православні бурштинові ікони: купити у Києві


Православні ікони з бурштинуЯкщо Ви вважаєте себе людиною православною, регулярно відвідуєте церкву, та у цій же доктрині виховуєте дітей, ікони у Вашому будинку займають важливе місце. В інтернет-магазині Янтар Полісся можна купити православні ікони з бурштину різних розмірів. Наприклад, носити з собою чи повісити в салоні автівки можна невеличкий образ 10х15. Якщо ж бажаєте облаштувати справжній домашній вівтар для молитов, доступні розкішні ікони з різними мотивами у широких декоративних рамках. Переваги придбання ікони з бурштину:
  • мають дійсно солідний вигляд;
  • будуть доречними як у церквах, так у приватних будинках чи міських квартирах;
  • усі вони є авторськими роботами, тобто унікальними витворами мистецтва;
  • під час їх виготовлення митці дотримуються православних канонів;
  • доступні ціни, можливість безкоштовного доставлення у будь-який регіон України.

Додамо, що інтернет-магазин запропонує Вам й багато інших виробів з бурштину: католицькі ікони, репродукції відомих картин, поліптихи (модульні картини), панно, пейзажі, натюрморти тощо. Салони компанії працюють у деяких містах України: Київ, Одеса, Харків, Рівне, Дніпро, Луцьк, Львів та інших.

Властивості бурштину та його вплив на людину


Православні ікони, образ з бурштину, купити сувенір з бурштинуЦей мінерал є скам'янілою смолою з прадавніх часів Юрського періоду, коли по Землі ходили динозаври. Про його корисні фізичні та хімічні властивості написано багато наукових статей:
  • він містить від'ємні іони, котрих багато на березі морів;
  • янтарна кислота позитивно впливає на стан організму;
  • ще давні римляни вірили, що бурштин наділяє воїнів силою і відвагою, а також підсилює потенцію;
  • камфора у складі бурштину дуже корисна під час легеневих хвороб;
  • загалом зміцнює імунітет людини.

Саме тому бурштинові картини та прикраси варто тримати вдома та завжди мати їх при собі. У магазинах Янтар Полісся Ви маєте змогу придбати багато прикрас: намиста, кулони, кільця, сувеніри, персні та браслети. Є гарна нагода також купити оригінальні вироби зі значними знижками.
 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    13:22 Понеділок 0 1 132 Malina Design Studio – правильне рішення при виборі шпалер Шпалери для стін – швидкий спосіб змінити інтер'єр у кімнаті. Malina Design Studio – це салон шпалер https://www.malinadesign.studio/ у місті Києві, де можна придбати елітні оздоблювальні матеріали відомих світових брендів по приємним цінам. В каталозі компанії зібрані шпалери, виконані у різних варіантах: паперовому, вініловому, флізеліновому та текстильному. На усі матеріали наноситься оригінальний малюнок з покриттям золотим або срібним блиском. На сайті студії є каталог з фотографіями зразків та іншими параметрами шпалер.
    Интерьер 14:00 Вівторок 0 974 Ковролин трава: Удобство и комфорт для Вашего дома Шагая по свежей траве в приятный летний день, мы ощущаем прилив энергии и комфорта. Теперь Вы можете привнести эту естественную атмосферу в свой дом с помощью ковролина трава. Этот инновационный материал обладает уникальными свойствами, которые сделают Вашу жизнь более комфортной и уютной. В этой статье мы рассмотрим преимущества ковролина травы и почему его стоит выбрать для Вашего участка.