» » » » Malina Design Studio – правильне рішення при виборі шпалер
13:22 Понеділок 0 1 131
13:22, Понеділок, 15 січня 2024

Malina Design Studio – правильне рішення при виборі шпалер

Шпалери для стін – швидкий спосіб змінити інтер'єр у кімнаті. Malina Design Studio – це салон шпалер https://www.malinadesign.studio/ у місті Києві, де можна придбати елітні оздоблювальні матеріали відомих світових брендів по приємним цінам. В каталозі компанії зібрані шпалери, виконані у різних варіантах: паперовому, вініловому, флізеліновому та текстильному. На усі матеріали наноситься оригінальний малюнок з покриттям золотим або срібним блиском. На сайті студії є каталог з фотографіями зразків та іншими параметрами шпалер.

Різновиди та переваги шпалер

 

Інтернет-магазин шпалер Malina Design Studio

 

Кожен вид шпалер має свої власні характеристики, які залежать від матеріалу, з якого зроблені. За матеріалами виготовлення розрізняють шпалери:

 

  • Паперові. Виготовлені з екологічних матеріалів. Мають різні за шириною та довжиною полотна. Найчастіше використовують у кімнатах з невеликою вологістю. Можливі використання – спальня, дитяча кімната, вітальня.
  • Флізелінові. Виготовляють на основі нетканого полотна флізелину (целюлоза з поліестером). Дуже гнучкі та зручні у роботі. Клеєм обробляють тільки стіну. Шпалери мають витіснений візерунок, стійкий до стирання та сонячних променів, не міняють розмірів та не сідають. Можливе фарбування та багаторазове миття. Заміну на нові провести легко, під шаром шпалери завжди залишається рівна поверхня, яку не потрібно додатково обробляти. Можливе використання – у кімнатах, кухні, коридорі, туалеті та ванній кімнаті.
  • Текстильні. Мають найвишуканіший вигляд. Екологічні, з максимальною кількістю зразків та кольорів. Непомітні місця з'єднання. Тканини мають хороші теплозаощаджуючі та шумопоглинаючі якості. Використовують їх у приміщеннях з дуже низьким рівнем забруднення. Можна використовувати у спальнях та вітальні.
  • Вінілові. Мають стійкість до стирання та вологи. Можливе фарбування та миття від забруднення.

 

Щоб зробити вірний вибір, потрібно розуміти, в якому приміщенні будуть нанесені шпалери, як багато людей там буває, розміри та вологість приміщення, рівень освітлення сонцем.

 

Як вибирати шпалери

 

Салон шпалер в Києві

 

Для правильного вибору потрібно знати деякі дизайнерські особливості у оформленні приміщень:

 

  • Шпалери з великим малюнком підходять для великих приміщень. Для маленьких потрібні дрібні візерунки і чим менша кімната, тим світлішими вони повинні бути. Вертикальні смуги роблять кімнату вищою, але меншою за розміром. Горизонтальні смуги, навпаки, візуально знижують приміщення. Маленька кімната, оформлена світлими без усякого візерунку, шпалерами, буде здаватися ширшою. Стіни вузької та високої кімнати краще оздобити трьома різними варіантами.
  • Кольори підбирають в залежності від того, на яку сторону світу виходять вікна. Блакитні, сині та зелені більше підійдуть кімнатам з південної сторони. Жовті, рожеві та помаранчеві – з північної сторони. Червоний колір небажано використовувати на кухні або у спальні, а от у кабінеті він буде стимулювати роботу.
  • Потрібно враховувати освітлення приміщення. Теплі відтінки підкреслюють гарне освітлення або прямі сонячні промені. Слабке освітлення, навпаки, вихоплює холодні кольори та відтінки.
  • Важливе узгодження з інтер'єром кімнати та меблями. Однотонні шпалери відмінно підійдуть для кімнат з вишуканими меблями та прикрашеними картинами, фотографіями або панно.

 

Звичайно, потрібно пам'ятати про призначення кімнати та рівень вологи у ній.

 

В чому переваги студії Malina

 

Великий каталог шпалер в Києві

 

Студія malinadesign.studio пропонує великий вибір шпалер з різних матеріалів та фактур. Якщо власник квартири не може зупинитись на якомусь одному варіанті, йому варто звернутись до студії Malina. Фахівці компанії допоможуть розробити дизайн приміщення або завершити розпочату роботу з оздоблення. На складі компанії – найкраща продукція від європейських та світових брендів за приємними цінами. Завжди в наявності брендові новинки. Залишки продукції старих колекцій реалізуються недорого. Компанія надає знижки постійним покупцям та новим відвідувачам, які зареєструвалися на сайті та зробили замовлення.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Интерьер / Фото 13:05 П’ятниця 0 2 007 Что такое теневой потолок? Натяжные потолки уже многие годы устанавливаются в современных квартирах, загородных домах. Конструкция не требует много временных затрат, достаточно бюджетная, имеет множество вариаций как по цветовым решениям, так и по сложности исполнения. Но сегодня, помимо классического натяжного, появились такие интересные варианты, как теневые натяжные потолки.