» » » » Не пропустіть відкриття ювелірного бутика провідного українського бренду у місті Кременчук
17:26 Вівторок 0 2 075
17:26, Вівторок, 23 серпня 2022

Не пропустіть відкриття ювелірного бутика провідного українського бренду у місті Кременчук

Столична Ювелірна Фабрика — найвідоміший ювелірний бренд в Україні. Компанія працює вже 25 років і за цей час здобула неймовірну популярність, отримала високий рівень довіри від покупців та збудувала широку мережу магазинів різного формату у великих та малих містах України. Навіть у складні часи ми продовжуємо працювати та розширюватись, щоб підтримувати українську економіку та робити свій вклад у її розвиток.
Столична Ювелірна Фабрика

 

Вже сьогодні свої двері для істинних прихильників краси та ювелірної розкоші відчинив фірмовий магазин, розташований у Кременчуці за адресою вул. Першотравнева, 41/3. Неодмінно завітайте на урочисте відкриття, щоб одним із перших поринути у світ вишуканого стилю та незрівнянного ювелірного мистецтва.

 

5 причин відвідати магазин Столичної Ювелірної Фабрики

 

Купити ювелірні прикраси в інтернет-магазині

 

  1. Ви будете щиро вражені асортиментом! Для виробництва прикрас використовуються найсучасніші технології, матеріали преміальної якості та новаторський підхід. Наші спеціалісти невпинно слідкують за найменшими коливанням у світі моди та вчасно реагують на зміни світових трендів, тож Ви маєте можливість вчасно придбати стильні прикраси до нового сезону. Вишукані жіночі прикраси, стильні чоловічі аксесуари, безпечні та якісні дитячі прикраси, столове срібло, релігійна атрибутика, ювелірні подарунки та багато іншого — кожен знайде те, що шукає.
  2. Вигідніших цін Вам не знайти! Лише такий великий та потужний бренд, як Столична Ювелірна Фабрика™, здатен відпускати готові вироби за настільки низькими цінами. Компанія є самостійним виробником та продавцем, тож Ви купуєте прикраси напряму від виробника без жодних націнок.
  3. Особистий підхід — прикраси на замовлення. Якщо на вітрині та в інтернет-магазині Ви не вибрали для себе ідеальну модель, то ми зробимо її персонально для Вас! В магазині Столичної Ювелірної Фабрики™ Ви можете оформити індивідуальне замовлення на прикрасу у бажаному розмірі, кольорі, з інкрустацією чи унікальним гравіюванням.
  4. Безстрокова гарантія. Обов’язково збережіть бирку та товарний чек після купівлі прикрас. Тепер Ви матимете можливість замовляти ремонт та професійну чистку своїх ювелірних виробів абсолютно безкоштовно та необмежену кількість разів. Одного разу придбавши прикраси Столичної Ювелірної Фабрики, Ви назавжди станете членом нашої дружньої родини поціновувачів ювелірної краси.
  5. Бездоганний сервіс. Відвідуючи будь-який бутик мережі Столичної Ювелірної Фабрики, Ви почуватиметесь настільки затишно, наче буваєте там щодня. Приємна атмосфера, досконало оформлені вітрини, привітні консультанти та високий рівень обслуговування подарують Вам позитивні емоції. А до кожної покупки безкоштовно надається гарне подарункове пакування. Тож навіть купивши прикрасу для себе, Ви відчуватимете, що зробили собі цінний подарунок, на який дійсно заслуговуєте.

 

Ювелірний інтернет-магазин Столична Ювелірна Фабрика - діаманти, золоті, срібні прикраси

 

Відсьогодні Ви зможете дізнатись особисто, чому десятки і сотні тисяч покупців з усіх куточків України обирають Столичну Ювелірну Фабрику™. Ми з радістю чекаємо на відкритті усіх жителів та гостей міста Кременчук. Заряд позитивної енергії та безмежне естетичне задоволення Вам гарантовані!

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Ювелирные изделия 18:27 Понеділок 0 1 121 Выбираем мужские браслеты на руку Мужские браслеты на руку — это украшения, которых некоторые парни избегают, ошибочно принимая их за исключительно женские изделия. На самом деле сейчас в тренде именно изделия на запястья для парней. В плане популярности мужские браслеты на руку занимают третье место среди аксессуаров для сильной половины человечества, уступая только часам и обручальным кольцам. Большой выбор подобных изделий представлен в ювелирном интернет-магазине Золотой Век.