» » » » З скільки років можна вивчати німецьку мову? Language School
15:29 Вівторок 0 1 824
15:29, Вівторок, 10 січня 2023
Знания 1 824 0

З скільки років можна вивчати німецьку мову? Language School

Вивчення іноземних мов — ключ до спілкування з новими людьми, подорожей, цікавої роботи. Саме тому багато батьків прагнуть визначити своїх дітей на заняття до лінгвістичних центрів або до репетиторів якомога раніше. Поряд із англійською, величезним попитом у цьому плані користується німецька мова. Ця мова є державною у багатьох європейських країнах, у тому числі в Німеччині, Австрії, Швейцарії.

Багато батьків запитують: з якого віку дитині краще починати вчити німецьку мову? Тут все залежить від того, яка це мова у дитини — перша чи друга іноземна. Якщо німецька буде першою іноземною мовою, починати вчити перші слова та фрази можна вже з 4-5 років.

 

Для цього малюка можна записати на заняття в лінгвістичний центр, де є малі групи, а педагоги навчають дітей у невимушеній ігровій формі. На заняттях з німецької мови з маленькими дітьми викладачі практикують такі форми роботи:

 

  • пісеньки німецькою мовою;
  • інтерактивні ігри;
  • розфарбовування картинок при повторенні та відпрацюванні нової лексики — розвивається пам'ять та дрібна моторика рук;
  • постановка нескладних міні-вистав;

 

Якщо дитина вивчатиме німецьку мову як другу іноземну після англійської або французької, в цьому випадку краще починати її вивчення з 11-12 років. Це п'ятий клас, коли у дитини вже сформувалися нейронні зв'язки головного мозку, що дозволяють освоювати дві мови одночасно. Якщо у дитини є базові знання та навички з першої іноземної мови, то їй буде неважко освоїти і німецьку як другу іноземну в ранньому підлітковому віці. В цьому випадку курси іноземних мов онлайн стануть гарною підмогою для школяра.

 

У дітей, які вивчають дві іноземні мови, наприклад, англійську та німецьку, можуть спостерігатися риси білінгвізму. Іноді діти починають плутати слова з різних мов: коли необхідно згадати слово або клішеву конструкцію з англійської, на згадку спливає аналог німецькою, і навпаки. Лякатися цього не варто — це цілком нормальна стадія вивчення мов. Потрібно просто більше приділяти уваги вивченню і тієї, й іншої мови. По можливості варто створити дитині мовне середовище і для німецької, і для англійської: листування з друзями за інтересами, перегляд автентичних фільмів та відео.

 

Якщо Ви бажаєте записати Вашу дитину на курси німецької мови онлайн, Ви можете залишити заявку на сайті. Вам потрібно буде вказати вік дитини, щоб викладач міг визначити її у відповідну групу та перевірити рівень володіння німецькою. Наші педагоги використовують у своїй роботі комунікативну методику, тому Ваша дитина обов'язково навчиться застосовувати всі свої навички на практиці.

 

Матеріал підготувала редакція курсів іноземних мов онлайн Language School.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Знания 15:14 Субота 0 931 Як зробити математику своїм улюбленим предметом у школі? Математика — це наука, котра є основою для розвитку розумових здібностей, аналітичного та логічного мислення. Саме вона допомагає вчитися розв'язувати складні задачі, досліджувати різноманітні проблеми. Ці навички знадобляться школярикам не тільки під час навчання, але і в реальному житті. Вивчення математики також допомагає краще опановувати інші наукові дисципліни — фізику, хімію, економіку, комп'ютерні галузі.