» » » » Віброкільце – додаткова можливість для отримання інтимного задоволення
14:48 Неділя 0 1 977
14:48, Неділя, 18 червня 2023

Віброкільце – додаткова можливість для отримання інтимного задоволення

Гармонійні інтимні стосунки – одна з умов щасливого подружнього життя. Але з віком або через захворювання чи стреси у чоловіка може погіршуватися здатність до виконання статевого акту. Сучасні розробки допомагають впоратися з цією проблемою. Ерекційне кільце надягається на основу пеніса з метою підтримки та збереження ерекції. Воно зазвичай виготовляється з гуми або силікону і має гнучку структуру. Різновид цього застосування – вібро кільце, яке можна придбати в інтернет-магазині Love Lingerie. Воно має додатково вібровставку, яка під час вагінального проникнення стимулює чутливі зони партнерки.

Як це працює

 

Основним призначенням ерекційного кільця є затримка відтоку крові з пеніса, що продовжує ерекцію. Воно стискає основу пеніса, обмежуючи протікання крові венами. Це корисно для чоловіків, які мають еректильну дисфункцію.

 

Деякі чоловіки також використовують ерекційні кільця для посилення сексуального задоволення. Кільце збільшує чутливість пеніса і затримує еякуляцію, що подовжуючи тривалість статевого акту.

 

Важливо користуватися ерекційним кільцем з обережністю і дотримуватися рекомендацій виробника.

 

Додаткова вібрація – додаткове задоволення

 

Вібро кільце на член

Віброкільце – це тип ерекційного кільця, яке має додаткову функцію вібрації. Воно надягається на основу пеніса, подібно до звичайного пристрою, і створює вібраційні стимули за допомогою вбудованого моторчика.

 

Головна перевага ерекційних віброкілець полягає в тому, що вони надають додаткову сексуальну стимуляцію як для чоловіка, так і для його партнерки:

 

  • підвищує чутливість пеніса;
  • збільшує статеве задоволення;
  • сприяє досягненню оргазму.

 

Деякі віброкільця мають різні налаштування швидкості або режими вібрації, що дозволяє знайти оптимальні варіанти для задоволення.

 

Особливості

 

Вібро-кільця виробляють із силікону, в тому числі медичного, еластомексу, з додаванням ABS-пластику. Працюють вони від вбудованих акумуляторів або батарейок. Найкращі моделі пропонують такі виробники:

 

  • Bathmate, Je Joue (Велика Британія);
  • Lux Active, We-vibe (Канада);
  • Love To Love, Dorcel (Франція);
  • Woomy, Adrien Lastic (Іспанія) та інші.

 

Купити ерекційне кільце

 

Багато моделей ерекційних віброкілець мають регульовану конструкцію, що дозволяє пристосувати їх до різних розмірів пеніса. Інші можуть бути фіксованого розміру.

 

Віброкільця випускаються у різноманітних дизайнах і формах. Можуть мати текстуровану поверхню для додаткової стимуляції, відокремлені вібраційні вузли або вбудовані стимулятори клітора для задоволення партнерки.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Любовь и отношения 20:10 Четвер 0 1 660 Рольові костюми привнесуть незабутні відчуття вашій романтичній зустрічі Звичайний вечір може перетворитися на незабутню пригоду завдяки дотепному використанню рольових костюмів у спальні. Від пристрасних фантазій до ексцентричних фантазій, вони можуть додати новий рівень інтриги та експериментів у Ваших інтимних стосунках. Рольові костюми у спальні стали популярними серед пар, які бажають розширити свої межі і досліджувати нові аспекти своєї сексуальності. Від класичних образів до фантастичних персонажів, рольові костюми привносять нове бачення сексуальності та відкривають двері для еротичного задоволення. Давайте заглибимося в цю тему та розглянемо, як рольові костюми можуть привнести незабутні відчуття у Вашу романтичну зустріч.