09:07 Понеділок 0 1 220
09:07, Понеділок, 27 травня 2024

Новий подих у відносинах: як фантазії та відвертість рятують стосунки

Довготривалі стосунки з часом стають менш насиченими на емоції. Партнер позіхає, коли втретє чує історію зі студентських часів, вибирає переглянути ТВ-шоу замість романтичної вечері чи збігає до друзів, в гараж, до улюбленої клумби, будь-куди подалі від другої половинки. Секс стає обов'язком, а відверті розмови – повинністю. Проведений удвох час не дарує насолоди, тому його намагаються уникати обидва партнери. Приїдаються одні й ті самі рутинні справи як у молодят, так і у зрілих сімейних пар. Але урізноманітнити відносини можна різними способами – від спільного проведення часу до експериментів в інтимному житті.

Сексуальність і фантазії

 

Нудьга у стосунках – те, з чим зустрічається кожна пара хоч раз у житті. Проблеми на роботі, клопоти по дому та дитячі кольки доводять навіть палких коханців до зниження лібідо. Внести елемент новизни до стосунків можна за допомогою інтимних іграшок. Якщо є бажання додати перчинки до сексуального життя, можна подарувати дружині чи партнеру аксесуар для дорослих. Незвичний фалоімітатор купити в інтернет-магазині «Чорний Кролик» можна для гарячих ночей та нестримних фантазій.

 

Купити фалоімітатор

 

Щоб правильно вибрати свій перший фалоімітатор, варто дослухатися до деяких порад:

 

  • Визначте Ваші потреби та бажання, розмовляйте зі своїм партнером про те, чого Ви очікуєте від використання фалоімітатора. Важливо зрозуміти, які відчуття і сценарії Вам обом цікаві.
  • Уточніть матеріал. Силікон, термопластичний еластомер (TPE), медичний пластик та скло – найбільш поширені та безпечні варіанти. Силікон гіпоалергенний, гнучкий і приємний на дотик, тоді як скло і метал дають контрастні температурні відчуття.
  • Якщо Ви новачок, починайте з менших розмірів, щоб уникнути дискомфорту. Форма також важлива – вигнуті фалоімітатори краще підходять для стимуляції точки G або простати.
  • Деякі моделі мають функції вібрації або пульсації, що дає додатковий рівень задоволення.

 

Будь-який фалоімітатор треба регулярно доглядати – мити та дезінфікувати перед і після використання, зберігати у м’якому тканинному мішечку.

 

Фантазії, втілені у реальність

 

Чи не найкращим способом для порятунку сексуального та сімейного життя психологи називають розмови – чесні сповіді про фантазії та побажання, про те, що до вподоби, та моменти, які набридли чи не збуджують. Можна запропонувати партнеру:

 

  • побачення в незвичному місці;
  • рольові ігри та особливі іграшки;
  • нові пози та способи;
  • інтимні розмови, які розкриють партнера по-новому та допоможуть відновити емоційний зв'язок.

 

Новий подих у стосунках можливий тоді, коли обидва партнери бажають отримати задоволення від відносин, готові зробити себе та кохану людину щасливими, а це неможливо без чесних розмов та міцної дружби між коханими.

 

Відвертість та довіра

 

Навіть стосунки, що начебто згасають, можна освіжити та розпалити за допомогою:

 

  • спільних мрій та планів;
  • можливості висловити один одному те, що на душі;
  • нових захоплень та експериментів.

 

Фалоімітатори купити у секс-шопі Чорний Кролик

 

Танцювальні класи, ліпка глиняних глечиків чи каякінг, якщо це подобається обом партнерам, проведений за цікавим заняттям час зробить відносини більш яскравими та насиченими. Але щоб домовитись про спільне заняття, слід розмовляти між собою, не замикатись у собі, ображаючись на партнера, а ділитись почуттями та емоціями, пропонувати варіанти та разом вигадувати нові способи пізнання один одного.

 

Те, що не подобається у партнері, перестане бути проблемою, якщо озвучити в голос претензії й разом знайти рішення та компроміси.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    Любовь и отношения 12:23 Середа 0 999 Заробіток на продажі товарів в онлайн магазині секс шоп Інтернет змінив багато сфер нашого життя, включаючи індустрію секс-товарів. Онлайн-магазини секс шоп стали популярними серед тих, хто шукає зручний та анонімний спосіб придбання інтимних товарів. Продаж таких товарів в інтернеті може бути вигідним видом бізнесу. Давайте розглянемо, як саме можна заробляти на продажі товарів в онлайн-магазині секс шоп https://sex-shop.ua/ua/ та які переваги це може мати.