13:48 Понеділок 0 1 466
13:48, Понеділок, 1 травня 2023

Для чого потрібен меблевий болт

Болти з напівсферичною головкою являють собою металеві вироби у формі циліндричного стрижня з зовнішнім різьбленням і є унітарним кріпленням для виконання різьбових з'єднань. Слово «меблевий болт» є ще однією частою назвою болтів з круглою головкою. В інтернет-магазині «DINMARK» болти din 603 реалізуються з різних матеріалів та за демократичною вартістю.

Особливості рішення

 

Матеріал виготовлення, конструкція підголівника та різьбового стрижня, наявність або відсутність захисного покриття, клас міцності металу та рівень точності – все це впливає на якість використання різних моделей. Болти можуть бути виготовлені з вуглецевої сталі з покриттям і без нього, високолегованої нержавіючої сталі, кольорових металів і сплавів, включаючи латунь і бронзу. Залежно від матеріалу, змінюються й умови використання окремого типу виробів.

 

Відносно захисного покриття найбільш поширеними виробами є болти, що мають поверхню з шару цинку, нанесеного гальванічним методом або засобом гарячого оцинкування.

 

Переваги продукту:

 

  • Болтові з’єднання створюють точки кріплення, які є міцними, безпечними у використанні та простими в установці з можливістю неодноразового складання та розбирання конструкції.
  • Болт меблевий din 603 крім напівкруглої форми головки болта включає структурні компоненти у вигляді чотиристороннього підголовника або унікального виступу, відомого як «вус».
  • Конструктивні особливості сприяють стабільності виробу під час встановлення та перешкоджають мимовільному розкручуванню при використанні болтового з’єднання.
  • Плоска основа і напівкругла форма головки забезпечують надійне притискання без спотворення поверхні з'єднуваного матеріалу.

 

Наявність захисного та декоративного покриття оберігає поверхню виробів від корозії та руйнування, підвищує механічну міцність металовиробу.

 

Характеристики моделі

 

Конструкція та розміри меблевого болта з напівкруглою головкою та квадратним підголовником відповідають технічному стандарту din 603. Він призначений для встановлення в деревину та матеріали, що включають деревину (такі як ДСП, МДФ та фанера).

 

Функціональні переваги:

 

  • Квадратна шийка і широка напівкругла головка меблевого болта дозволяють надійно з'єднувати окремі компоненти й секції меблів.
  • При затягуванні різьбового з'єднання головка квадратного перетину забезпечує щільне прилягання і самофіксацію фурнітури в отворі.
  • Меблеві болти з круглою головкою добре підходять для кріплення лицьових частин і кріплень.
  • Стандартизовані меблеві кріплення спрощують збірку та визначають роботу різних компонентів і модулів.
  • Оцинкування сталевої поверхні оберігає виріб від корозії та передчасного руйнування складального вузла.

 

На сайті https://dinmark.com.ua/standarts/din-603 користувача чекають болти з різними експлуатаційними характеристиками. Завдяки їм гарантується надійне механічного з'єднання меблевих елементів відповідно до конструктивних й технічних критеріїв.

 
 

Додати коментар

    • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
      heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
      winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
      worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
      expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
      disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
      joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
      sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
      neutral_faceno_mouthinnocent
    PIN: ----
    11:47 Неділя 0 721 Выгодная покупка металла в Украине — несложная задача Для оптовых и розничных поставок металлопродукции от надёжной компании важно выбрать поставщика, который соответствует конкретным требованиям по качеству, объёму заказов, срокам поставки и ценовой политике. Рынок металлической и прочей подобной продукции в Украине развивается довольно активными темпами. Соответственно есть немало компаний в данной сфере, каждая из которых имеет сильные стороны, особенности организации рабочего процесса и прочие подобные нюансы. Сайт https://ukrstarline.ua/ru/ предлагает доступ к большому ассортименту сертифицированной продукции, заказать которую можно после получения грамотных консультаций.
    Металлы и металлопрокат 14:58 П’ятниця 0 1 647 Почему востребован чёрный металлический прокат? Это лишь одна из разновидностей металлического проката, но он заслуженно считается наиболее распространённым. Основной причиной тут можно назвать широкую сферу применения и оптимальное соотношение стоимости с качеством. Чтобы всё это получить можно было в полном объёме, нужно просто обратиться к надёжной компании. По ссылке https://ukrstarline.ua/ru/chernyy-metalloprokat ознакомиться с его основными разновидностями, техническими параметрами, ценами и остальными деталями будет крайне легко.